Sicriul unui român mort i-a speriat pe nemți! Oamenilor nu le-a venit să creadă: «Sunt în stare de șoc!»

De-a râsu' plânsu'! Sicriul unui român mort a băgat spaima în nemți. Motivul este unul neobișnuit. 

Sicriul românului a căzut din mașina mortuară (Foto: bild/adevarul.ro)
Sicriul românului a căzut din mașina mortuară (Foto: bild/adevarul.ro)

Vineri, 17 februarie, locuitorii orășelului german Brunsbüttel au fost martorii unor scene absolut șocante, relatează adevărul.ro.  trecătorii au văzut cu ochii lor un sicriu căzând  în mijlocul unei șosele, în timp ce mașina mortuoară aștepta la semafor. Martorii spun că sunt în continuare în stare de șoc.

„Ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă”

Publicația germană Bild a scris în amănunt despre incidentul neobișnuit de vineri.  „Așteptam la semafor, pe roșu. Un pick-up alb a plecat cu viteză mare. Deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă. M-am gândit: Doamne, asta nu poate fi adevărat!”, a povestit  Sandra B. (41 de ani), angajată la restaurantul McDonald’s din oraș, pentru sursa citată mai sus.

Și Marvin S. (24 de ani),  lucrător în industria chimică, a martor la întreaga scenă, în timp ce se îndrepta spre Koogstrasse: „Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că s-a întâmplat un accident. Apoi am văzut sicriul. S-a întâmplat să treacă o ambulanță. Șoferul a aprins luminile albastre, a asigurat sicriul, astfel încât să nu mai poată intra mașini pe strada unde era căzut”. Cadavrul din sicriu era al românului Nicolae R. (52 de ani), un lăcătuș român.

Sandra și Marvin l-au ajutat pe șoferul mașinii mortuare să urce înapoi sicriul.

„Când am ridicat sicriul, era foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era cineva acolo. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost înfiorător. Sunt încă în stare de șoc”, a mai spus Marvin.  

A lucrat ca lăcătuș timp de zece ani și a fost pilonul de bază al companiei. Sunt profund afectat de moartea lui”, a povestit un prieten al defunctului. Trupul neînsulfețit al bărbatului a fost dus în România, unde va fi înmormântat.  

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net