Cel mai zgârcit bărbat din lume: Trage apa la toaletă o singură dată pe săptămână. Stai să vezi unde a dus o femeie, la prima întâlnire!

Se spune că prima întâlnire este decisivă și te poate ajuta să obții o a doua în cel mai scurt timp posibil. Însă acest bărbat probabil nu a mai ajuns la a doua întâlnire. Greg Insco a apărut într-un episod al emisiunii „Extreme Cheapstakes” („Cei mai zgărciți oameni din lume” n.r), unde a dezvăluit modurile în care el reușește să economisească bani. Însă când a decis să iasă la întâlnire cu o femeie, nu o să îți vină să crezi unde a dus-o!

Unde a ieșit Greg la prima întâlnire?
Unde a ieșit Greg la prima întâlnire?

TLC a încărcat recent un videoclip intitulat „The World's Cheapest Date” („Cea mai ieftină întâlnire din lume” n.r), secvență din emisiunea „Extreme Cheapstakes”, pe Youtube. Clipul îl prezintă pe Greg Insco, care a apărut în cel de-al treilea episod al seriei în 2012, iar segmentul s-a concentrat pe întâlnirea acestuia cu o femeie.

Ce a făcut la prima întâlnire?

Când a cunoscut-o pe Brandy, a decis să o scoată în oraș, cu toate că avea speranța ca aceasta să fi mâncat înainte, ca să nu fie nevoietă să plătească ce comandă, mai ales că nu știa ce ea ar fi vrut să mănânce. Așa că a scos-o la un restaurant, bineînțeles, unul unde a considerat că preparatele din meniu sunt ieftine și nu este un reastaurant de fițe.

Însă, comportamentul său a lăsat de dorit. În timpul întâlnirii, Greg îi spunea cu voce tare partenerei sale, Brandy, că lui îi place acest local deoarece angajații îi permit să ia ustensilele acasă, el folosind în propriul său cămin doar farfurii de hârtie și ustensile și pahare din plastic, astfel încât să nu fie nevoit să folosească mașina de spălat vase.

Pentru masă, Brandy și-a comandat un sandwich de porc, care a venit însoțit cu o porție de macaroane. Pe Greg l-a cam deranjat puțin, fiind d părere că puteau să comande un singur fel din care puteau mânca amândoi, în loc să cheltuiască prea mulți bani pe o mulțime de alimente, dar și-a comandat și el o singură coastă.

Totodată, el a ținut să-i facă mai multe dezvăluiri femeii pe care o vedea pentru prima dată. Așa că i-a spus că el își spală toaleta doar o dată pe săptămână, pentru a putea economisi apă. Pe lângă faptul că nu folosește mașina de spălat vase și nu își spală toaleta, Greg face duș cu hainele pe el. În acest fel, el nu trebuie să le spele. Și asta nu e tot. Veșmintele au încă etichetele pe ele, astfel încât să le poată returna cu ușurință.

Din ce câștigă el bani?

Greg nu are un joc foarte stabil, el predă o clasă de dans zumba. Însă asta a venit cu beneficii, deoarece unul dintre studenții săi i-a permis să rămână în apartamentul bunicului ei, fără chirie, atâta timp cât curăță gazonul. Totodată, el nu locuiește singur, are colegi de cameră care îi plătesc chirie și care se pare că nu sunt conștienți că Greg însuși nu plătește această chirie nimănui.

Astfel, cu siguranță Greg Insco poate fi numit cel mai zgârcit bărbat din lume! Și chiar dacă i-a făcut dezvăluri șocante partenerei sale în timpul primei întâlniri, se pare că aceasta a fost de acord să mai iasă o dată, deoarece l-a considerat un bărbat „dulce”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net