Cele mai frumoase hoteluri din lume în 2024. O noapte de cazare poate ajunge și la 1.500 de euro

Ultima actualizare:

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai frumoase hoteluri din lume? Atunci când te-ai gândit să pleci într-o vacanță, cu siguranță cazarea a reprezentat una dintre cele mai importante decizii. Astfel că, dacă vrei să îți petreci concediul într-o locație exclusivistă, care îți asigură o serie de facilități, iată câteva dintre cele mai bune hoteluri din lume în 2024.

Cele mai frumoase hoteluri din lume în 2024 / foto: Pixabay
Cele mai frumoase hoteluri din lume în 2024 / foto: Pixabay

Când vine vorba de călătorii, alegerea unui hotel sau a unui resort poate face diferența între o vacanță bună și una de neuitat. Cele mai bune hoteluri din lume nu doar că oferă servicii și facilități de top, dar redefinesc cu adevărat conceptul de experiență hotelieră excepțională. An de an, industria hotelieră se reinventează și aduce în prim-plan noi destinații de vis și servicii de excepție. Așadar, iată care sunt cele mai frumoase hoteluri din lume în 2024. Însă, trebuie specificat că se poate ajunge și la sume de peste 800 de euro (4.000 de lei).

Top 5 cele mai frumoase hoteluri din lume în 2024

La Palma, Capri

Hotel La Palma, situat în inima orașului Capri, la doar câțiva pași de faimoasa Piazzetta, este perfect poziționat pentru ca oaspeții să viziteze unele dintre cele mai notabile locuri de pe insulă. Hotelul are un bar și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. De asemenea, pune la dispoziția clienților un centru de fitness, o piscină în aer liber sezonieră și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la la restaurant. Prețul pentru o noapte este de 600 de euro, adică aproape 3.000 de lei, potrivit cntraveller.com.

Le Grand Mazarin, Paris

Le Grand Mazarin din Paris are 50 de camere și 11 apartamente. De asemenea, există trei camere dedicate persoanelor cu mobilitate redusă: cu băi speciale și aflate la aproape toate etajele. Preţurile pentru perioada următoare încep de la 2.600 lei per noapte, adică aproximativ 500 de euro.

Bulgari Hotel, Roma

Hotelul Bulgari din Roma găzduiește 114 camere, spa, piscină, sală de gimnastică și bibliotecă dedicată istoriei bijuteriilor. Potrivit site-ului Booking, preţurile pentru perioada următoare încep de la 1.660 de euro (8.300 lei pe noapte). Dacă dorești, de exemplu, sa te cazezi în camera King cu vedere la oraș, pat dublu extra-larg și mic dejun inclus, pentru o noapte, trebuie să scoți din buzunar de la 8.800 de lei per noapte (în jur de 1.750 de euro).

Hotelul Fifth Avenue, New York

Situat între Broadway și Fifth Avenue, Hotelul Fifth Avenue se află la doar două străzi de Empire State Building. Construită în 1902, această unitate hotelieră are camere ce  nclud baie privată, precum și TV cu ecran plat cu canale prin satelit, televiziune și controlul climei. Oaspeții pot folosi o toaletă separată, precum și un uscător de păr și prosoape de baie. De asemenea, unele camere au vedere la râu. Bineînțeles, prețurile diferă în funcție de cameră și numărul cliențiloe. De exemplu, pentru o noapte în camera Quuen, pentru nefumători, cu pat dublu, 1 adult, costă 200 de euro (1.000 de lei).

Aman Tokyo

Aman Tokyo este un sanctuar de liniște și lux în inima metropolei japoneze. Cu camere spațioase ce oferă priveliști impresionante asupra orizontului orașului și echipate cu cele mai moderne facilități, acest hotel este locul perfect pentru a experimenta amestecul unic de modernitate și tradiție al Japoniei. De asemenea, spa-ul hotelului este un refugiu de relaxare, iar restaurantele oferă delicii culinare rafinate. Ei bine, și aici costurile sunt piperate. Pentru o noapte la Aman Tokyo, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 1.500 de euro (7.100 de lei). Din nou, prețurile pot varia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina de spalat webp
Două anotimpuri în România. FOTO observatoruph.ro
image png
drone record guinness china jpg
papa francisc jpg
laza 1 jpg
biserica neagra obiective turistice orasul brasov 6 2048x1536 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net