Cine a fost femeia pentru care Dem Rădulescu și-a lăsat soția. Era mult mai tânără decât el și îi era studentă

Dem Rădulescu, legendarul Bibanu al cinematografiei românești, a fost nu doar o figură iconică pe ecran, ci și în viața privată, mai ales în ceea ce privește relațiile sale amoroase. Între femeile care au marcat viața sa sentimentală, se remarcă două nume: Paula Rădulescu și Adriana Șchiopu.

Dem Rădulescu. Foto: arhiva.
Dem Rădulescu. Foto: arhiva.

Paula Rădulescu, prima soție a actorului, a fost femeia care i-a cucerit inima și alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 22 de ani. Întâlnirea lor a fost un "coup de foudre" la prima vedere, iar Paula, pe atunci Paula Ortansa Albăstroiu, era o balerină talentată și plină de farmec.

Cum a început povestea de dragoste dintre Dem Rădulescu și Paula Albăstroiu

Povestea lor de dragoste a început într-un mod simplu, într-o seară de plimbare pe bulevardul din Râmnicu Vâlcea. Dem Rădulescu, atras de frumusețea și eleganța tinerei balerine, a fost determinat să o cunoască. Cu ajutorul unui prieten, a reușit să facă cunoștință cu Paula, iar cei doi s-au îndrăgostit rapid. După doar trei luni, au decis să își lege destinele prin căsătorie.

Relația lor nu a fost lipsită de provocări, mai ales în contextul regimului comunist. Paula Rădulescu a fost marginalizată și distribuită în roluri neînsemnate din cauza opoziției regimului față de activitatea artistică a actorului. Totuși, aceasta a fost o perioadă în care s-au sprijinit reciproc, iar Paula a fost un sprijin esențial pentru Dem în acele vremuri dificile.

Cu toate acestea, povestea lor s-a încheiat după mai bine de două decenii, într-un mod civilizat și amiabil. Dem Rădulescu și Paula au ales să își urmeze drumurile separate, iar actorul a început un nou capitol în viața sa sentimentală.

Relația marelui actor cu studenta sa

Adriana Șchiopu și Dem Rădulescu, alături de fiica lor, Irina. Foto: Adevărul.
Adriana Șchiopu și Dem Rădulescu, alături de fiica lor, Irina. Foto: Adevărul.

Acest nou capitol l-a adus pe Dem în brațele Adrianei Șchiopu, o femeie mult mai tânără decât el, care îi era și studentă. Această relație a fost privită cu multe controverse și a stârnit curiozitatea publicului. Adriana i-a dăruit lui Dem o fiică, Irina, care a devenit și ea actriță.

Viața amoroasă a lui Dem Rădulescu a fost, fără îndoială, plină de intensitate și pasiune. Fie că a fost alături de Paula sau Adriana, Bibanul cinematografiei românești a lăsat o amprentă profundă nu doar în lumea filmului, ci și în inimile femeilor care au avut privilegiul să împartă cu el această călătorie tumultoasă a vieții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net