Condamnare record! Cum a ajuns un bărbat să primească 1.310 ani de închisoare

Ultima actualizare:

1.000 de ani de închisoare. Este sentința record primită de El Salvador. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru o serie de crime. Nu a fost singurul condamnat. Au fost și alți membri ai grupării din care a făcut parte, scrie eltiempo.com.

Bărbatul a fost condamnat pentru 1.310 zile la închisoare Foto: eltiempo.com
Bărbatul a fost condamnat pentru 1.310 zile la închisoare Foto: eltiempo.com

Pentru mai mulți ani, El Salvador a făcut parte din cea mai temută grupare de mafioți din El Salvador, MS-13 sau Mara Salvatrucha. Membrii grupării sunt temuți pentru infracțiunile teribile pe care le comit, dar și pentru crime.

Ce însemne au tatuajele

Aceștia sunt recunoscuți după tatuajele pe care și le fac, care indică cât de dedicați sunt „cauzei lor”. Cu cât un bărbat are multe însemnări pe piele, cu atât mai multe crime a pierdut. De asemenea, membrii își fac tatuaje și atunci când pierd pe cineva apropiat lor, tot din interiorul grupării.

1.310 ani de închisoare

Este și cazul lui Wilmer Segovia, care a fost recent condamnat la nu mai puțin de 1.310 de ani de închisoare. Conform informațiilor apărute în presa internațională, membrul grupării ar fi comis peste 33 de crime, ar fi fost implicat în nouă cazuri de complicitate la crimă, dar și multe alte infracțiuni.

Alături de el, în închisoare va merge și un alt membru MS-13. Pe numele său Miguel Ángel Portillo, bărbatul a primit o pedeapsă de 945 de ani. El a fost găsit vinovat pentru 22 de omucideri, patru cazuri de complicitate la crimă, o tentativă de crimă și înșelăciune.

Procurorul general din El Salvador, care s-a ocupat îndeaproape de anchetele ce i-au vizat pe cei doi, a avut și un mesaj de transmis pe această cale. El a dorit să transmită faptul că membrii grupării vor fi închiși pe viață, astfel că vor plăti pentru crimele comise de ei, dar și de cei asemenea lor.

,,Membrii bandei care au provocat atât de multă durere și lacrimi pentru salvadorenii nu ies din închisoare. Vor rămâne închiși până când vor plăti pentru fiecare dintre crimele lor. Ne vom ocupa de asta", a declarat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net