Bărbat din Iași, pedeapsă record pentru violarea și uciderea cu sadism a iubitei

Ultima actualizare:

Sentință în cel mai mediatizat caz de crimă petrecut în 2022 în Moldova. Un bărbat de 48 de ani din județul Iași a fost condamnat la 28 de ani și patru luni de închisoare pentru că și-a violat și omorât cu sadism iubita, cu doi ani mai mică. Suplicul la care a fost supusă femeia a șocat pe toți cei implicați în caz și a avut loc în fața fetei acesteia în vârstă de 10 ani, într-o casă din comuna Mogoșești.

Autopsia a permis reconstituirea crimei sadice de la Mogoșești
Cadavrul femeii ucise la Mogoșești prezenta zeci de leziuni. Foto: dezvaluirea.ro

Crima a avut loc din gelozie pe 8 iunie 2022. Florentin al lui Covrig și Roxana aveau o relație cu năbădăi scrie ziarulevenimentul.ro. Potrivit rechizitoriului procurorilor amândoi beau iar bărbatul o bănuia că îl înșală și o bătea des. Era atât de gelos încât sătenii cu care bea glumeau mereu pe tema asta și își băteau joc de el. Așa s-a petrecut și în ziua crimei, când Florentin a băut la birtul din Mogoșești cu mai mulți.

Filmul crimei care a șocat Iașul

A venit acasă nervos, a mai băut și cu femeia și apoi „a luat-o la poceală” după cum a depus mărturie un vecin care a auzit scandalul, a privit de câteva ori printre uluci dar nu s-a băgat. ”Mereu se îmbătau și apoi o bătea dar nu am crezut că o să se ajungă aici” a povestit ieșeanul 

La un moment dat cei doi au intrat în casă iar vecinul a crezut că au adormit beți. A aflat că s-a întâmplat ceva grav a doua zi, când a văzut multă poliție pe uliță. Florentin se prezentase la postul de poliție și anunțase că femeia lui zace moartă în pat.  Chiar și polițiștii și judecătorii au fost șocați de modul în care au găsit victima.

La autopsie medicii și-au făcut cruce: potrivit dezvaluirea.ro, femeia avea aproximativ 50 de leziuni pe corp, era tăiată cu un cuțit și cu o foarfecă și apoi a primit lovitura de grație prin penetrare în vagin cu un vătrai de sobă înroșit în foc. După ce a chinuit-o, Florentin a întreținut și relații sexuale cu femeia în agonie. Totul în fața fetiței de 10 ani. Criminalul nu a recunoscut faptele dar pus în fața probelor nu a avut ce face, Sentința nu este definitivă și dacă se va face recurs procesul se va muta la Curtea de Apel Iași.

Fata victimei, martoră la crimă va primi daune morale 

După crimă, fata celor doi în vârstă de 10 ani a fost dusă la un centru de plasament. Judecătorii au decis ca individul să îi plătească copilei, martoră la toate aceste agresiuni, daune morale în valoare de 10.000 de lei. Din păcate criminalul nu are acești bani și nimeni nu știe cum va fi pusă în aplicare sentința. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net