«Corpul meu îi sperie pe bărbați». Natasha Crown are cel mai mare posterior din lume

Natasha Crown (27 de ani) din Suedia a cheltuit peste 140.000 de dolari pentru a își îndeplini visul de a avea cel mai mare fund din lume. Dar, în ciuda faptului că își iubește fizicul, ea se luptă să găsească iubirea, deoarece „forma corpului și personalitatea ei îi sperie pe bărbați”. Visul Natashei de a avea cel mai mare posterior de braziliancă din lume a luat naștere atunci când ea a început să lucreze la sala de sport.

Natasha Crown are cel unul dintre cele mai mari posterioare din lume (Instagram)
Natasha Crown are cel unul dintre cele mai mari posterioare din lume (Instagram)

„Am început să lucrez la sala de sport, și apoi am avut ideea de a îmi mări fundul. Călătoria mea a început de acolo. Mai mare este întotdeauna mai bine”, a declarat Natasha, potrivit tabloidului britanic The Sun. Mai exact, mândră de dimensiunea posteriorului său, Natasha Crown și-a dat seama că se poate face remarcată și a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a ajunge să aibă cel mai mare posterior din lume. A avut primul buttlift când avea doar 20 de ani. „Am cheltuit în jur de 150 de dolari pentru chirurgie. Am avut cinci intervenții, dar urmează să o am pe a șasea în ianuarie”, declarase femeia în 2022.

Cu toate acestea, chiar dacă își iubește fizicul, ea se luptă să găsească iubirea: „Sperăm că voi găsi pe cineva într-o zi. Ultima mea relație a fost acum șapte ani. Sunt destul de mare (corp), așa că cred că oamenii se tem de mine. Este înfricoșător pentru bărbați. Ai personalitatea mea, și apoi ai corpul meu”.

În septembrie 2018, fundul ei avea o circumferință de 210 cm, fiind unul dintre cele mai mari din lume. Ea a apărut într-o serie de apariții televizate și are în prezent peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram

În ciuda faptului că a fost numită cea mai periculoasă chirurgie plastică din lume, cunoscutul brazilian Butt Lift este încă la fel de popular ca niciodată. În fiecare an, mii de iubitori de frumusețe dispuși să-și riște viața pentru un posterior mai mare și o talie mai mică - dar cu una din 3.000 de proceduri care duc la moarte, forma „clepsidrei” vine la un preț mortal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net