Cele mai sexy jucătoare de tenis din România în 2023. Andreea Prisăcariu are cel mai frumos posterior

Ultima actualizare:

Jucătoarele de tenis românce nu sunt doar ambițioase, muncitoare și talentate. Acestea au o frumusețe aparte, sunt și elegante și sexy, uneori chiar provocatoare, au un corp de invidiat și un ten perfect. Iată care sunt cele mai sexy jucătoare de tenis din România în acest an.

Cele mai sexy jucătoare de tenis din România

Andreea Prisăcariu. Are 22 de ani și se numără printre cele mai sexy jucătoare de tenis din România. Se spune despre ea că are cel mai frumos posterior. Andreea este celebră pentru colecția impresionantă de tatuaje. În luna martie din 2021 avea 22, dar acum a ajuns rapid la 30.

Citește și: Colecția de mașini a Simonei Halep, cea mai titrată jucătoare de tenis a României

Anul trecut, tenismena din Iași și-a invitat fanii la un joc, pe rețelele sociale. Ea a publicat un videoclip în care a deviat o minge de tenis cu posteriorul, înspre un copil de mingi. „Ei bine, descrieți-o pe asta!”, le-a transmis Andreea Prisăcariu urmăritorilor săi, provocându-le creativitatea în a eticheta în cuvinte imaginile observate.

„Încearcă asta și cu o minge care vine cu o viteză mai mare!”, a fost mesajul intrigant lăsat de un utilizator, căruia Andreea Prisăcariu i-a răspuns: „Am făcut-o și pe asta, și nimic nu s-a întâmplat. Posteriorul meu e prea în formă!”, au fost cuvintele comunicate de sportiva ieșeană.

Vezi și: Când va reveni Simona Halep. Ion Țiriac îi plânge de milă: „Făcea 10 milioane de euro pe an. Cine i le dă înapoi”

Și Sorana Cîrstea (32 de ani) se numără printre cele mai sexy jucătoare de tenis din România. Tenismena este apreciată nu doar pentru abilitățile care o fac o excelentă jucătoare de tenis. A reușit să aibă atât de mulți fani și datorită aspectului fizic demn de invidiat.

Puțină lume știe că în copilărie Sorana Cîrstea a practicat pe lângă tenis și sporturi de contact. Timp de 5 ani, pe când era încă o puștoaică ce își căuta drumul în viață, ea își împărțea timpul liber între tenis și antrenamentele la sală. În ciuda faptului că la 11 ani a fost selectată în lotul național de arte marțiale, Sorana a decis în cele din urmă că este mult mai fericită atunci când are racheta în mână. Și, privind cariera fantastică în tenis, alegerea pare cea corectă.

Mai vezi și: Imagini cu ”palatul” Simonei Halep din Poiana Brașov. Valorează peste jumătate de milion de euro

Nici acest top al celor mai sexy jucătoare de tenis nu putea să lipsească Simona Halep (31 de ani), chiar dacă în acest moment stă departe de competițiile sportive pentru că încă se află în proces pentru dopaj.

Ținutele elegante și sexy pe care le poartă frumoasa jucătoare de tenis la diferite petreceri îi scot în evidență picioarele superbe.  

Cele mai sexy jucătoare de tenis din lume

Carolina Garcia - Carolina este o jucătoare franceză și se numără printre cele sexy jucătoare de tenis care fac înconjurul lumii în acest moment, în acest sport. Garcia a ajuns recent în semifinalele US Open 2022, unde a pierdut în fața Ons Jabuer. Ea rămâne una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

Când vorbim despre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, nu o putem uita pe Belinda Bencic. Belinda Bencic vine din aceeași țară cu legenda tenisului Roger Federer - Elveția. Cel mai bun clasament din carieră este locul 4 și se numără printre favoritele la câștigarea Australian Open 2023. Bencic este și printre cele mai sexy jucătoare de la Australian Open 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Elevi într-o scoala din Rusia FOTO Shutterstock
Baie modernă pixabay jpg
calendar ortodox 2021 30 martie sfantul ioan scararul jpeg
Nicolae Ceauşescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 6/1979)
Altar Biserica Domneasca Curtea Veche Postul Mare jpg
cub cutremur romania png