Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute lăsate de animalele de companie. Trucul care funcționează garantat

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute lăsate de animalele de companie? Ne iubim prietenii blănoși, iar iubirea aceasta necondiționată implică și o grijă atentă față de ele. Acestea sunt precum niște copii față de care ne asumăm o responsabilitate. Pe lângă momentele frumoase, există și anumite lucruri care nu ne fac așa multă plăcere, precum cele în care trebuie să strângem după ele. 

animale de companie jpg

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute lăsate de animelele de companie

Bicarbonatul de sodiu este mereu util atunci când vine vorba de îndepărtat mirosurile neplăcute, iar asta se aplică și în cazul mirosurilor neplăcute lăsate de animale atunci când își fac nevoile. Bicarbonatul de sodiu este cel mai bun aliat când vine vorba de curățenia casei atle.

Pentru îndepărtarea mirosului de urină de câine cu bicarbonat de sodiu, trebuie doar să presărați două linguri de bicarbonat direct pe pata de urină și se lasă câteva ore înainte de a a spăla zona respectivă. Acest ingredient natural cu dublă acțiune va curăța petele de urină și va elimina mirosurile în același timp. De asemenea puteți folosi și oțetul! Pulverizați zona respectivă și așteptați 10 minute înainte de a freca cu un burete umed. Clătiți cu apă și lăsați să se usuce! Puteți, de asemenea, să turnați suc de lămâie peste urină sau să frecați o bucată de citrice peste patp. Cu toate acestea, nu încercați niciodată să rezolvați problema cu înălbitor, deoarece poate fi toxic.

pisica freepik jpg

Pentru petele lăsate de pisici puteți folosi săpun cu cafea măcinată. În mod surprinzător, cafeaua are și ea proprietăți de curățare și de eliminare airosurilor. Frecați pata cu săpun, apoi acoperiți-o cu puțină cafea măcinată. Lasă zona să se usuce bine înainte de a spăla complet. Deși nu v-ați fi gândit praful de drojdie este și el o soluție foarte bună! Puneți puțin praf de copt pe petele de urină și așteptați să se usuce. Ulterior puteți curăța pata. Apa de gură poate fi și ea o soluție neașteptată, dar foarte eficientă. Aceasta trebuie amestecată cu apă pentru a o dilua, așa că trebuie să fie împărțit în mod egal. S-ar putea să vă surprindă, dar este un remediu deosebit de eficient pentru a elimina complet mirosul de urină de pisică, mai ales în paturi. Alcool-ul este și el foarte util! Turnați câteva picături direct pe zona care trebuie dezinfectată, lăsați câteva minute și clătiți cu apă. Este atât de simplu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
image
actualitate.net
image
actualitate.net