Cum îți poți proteja bradul de Crăciun de pisica ta. Modul inedit prin care felina ta va sta departe de el

Decorarea bradului de Crăciun este una dintre bucuriile sezonului festiv, dar pentru cei cu pisici acasă, poate deveni și o provocare. Pisicile sunt adesea atrase de strălucirea ornamentelor și de ramurile impunătoare, ceea ce poate transforma rapid un brad împodobit într-o sursă de distracție. Însă, există un truc ingenios care îți poate proteja bradul de Crăciun și poate menține armonia în locuința ta.

Brad de Crăciun. Foto: Shutterstock.
Brad de Crăciun. Foto: Shutterstock.

Trucul care îți poate ține felina departe de bradul de Crăciun

Un condiment obișnuit din bucătărie se dovedește a fi un aliat de nădejde în această luptă împotriva curiozității feline. Este vorba despre piper, un ingredient frecvent utilizat în gastronomie. InfoCons, organizație pentru Protecția Consumatorilor, recomandă folosirea piperului pentru a ține pisica departe de bradul de Crăciun.

"Piperul poate fi un remediu eficient pentru a descuraja pisicile să se apropie de bradul de Crăciun. Pisicile nu sunt, în general, atrase de mirosul și gustul iute al piperului", transmit cei de la InfoCons. Prin presarea piperului în jurul bazei bradului sau crearea unei bariere cu piper, poți descuraja pisica să se apropie și să împiedici potențialele <atacuri>" asupra decorului festiv.

Folia de aluminiu

Pe lângă piper, alte trucuri utile pot fi implementate. De exemplu, folosirea foliei de aluminiu sub brad poate fi eficientă, deoarece pisicile nu sunt încântate de sunetul și senzația oferite de aceasta atunci când o calcă.

Cojile de portocale

De asemenea, mirosul de portocală, obținut prin utilizarea coijilor de portocală, poate să le descurajeze pe feline de micile lor aventuri în bradul de Crăciun.

Spray-uri repelente pentru animale

Există și spray-uri repelente special formulate pentru a descuraja animalele să se apropie de anumite zone. Acestea pot fi utilizate în jurul bradului pentru a crea o barieră neplăcută pentru pisică.

Decorarea bradului de Crăciun nu trebuie să fie un motiv de stres pentru posesorii de pisici. Aplicând aceste trucuri simple și prietenoase, poți crea un mediu în care atât tu, cât și pisica ta să vă bucurați de frumusețea sărbătorilor de iarnă fără griji suplimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net