Cum să folosești vinul roșu pentru a atrage bani în 7 zile?

Vinul roșu se numără printre cele mai apreciate băuturi alcoolice, în special în momente festive, cum ar fi un toast sau atunci când este degustat în compania unor bucăți delicioase de carne sau alte bunătățuri.

Vin roșu. Foto: arhiva.
Vin roșu. Foto: arhiva.

Sunt mulți oameni, dacă nu toți, care și-au dorit de-a lungul anilor să aibă venituri foarte mari, așa că își dublează eforturile la locul de muncă pentru a avea puțin mai multă avere; Cu toate acestea, există un truc care poate ajuta la generarea unei abundențe mai mari, care se bazează pe vin roșu, și care te va ajuta să atragi bani în 7 zile.

Așadar, vinul roșu este și un instrument foarte important pentru lumea ezoterismului și se presupune că această băutură a fost folosită de mulți strămoși pentru a efectua ritualuri de abundență.

Ritualul vinului roșu pentru a atrage bani în 7 zile

Potrivit experților ezoterici, vinul roșu este extrem de important pentru a fi plin de belșug și are puterea de a tăia energiile rele și de a le transforma în unele bune pentru a atrage bani în 7 zile, așa că nu trebuie să ratezi această ocazie și mai ales dacă ești un iubitor al acestei băuturi alcoolice. Pe lângă semnificația sa istorică, vinul roșu este un element asociat tradiției și ritualurilor încă din cele mai vechi timpuri, iar simbolismul său se poate referi la transmiterea culturii, la transferul cunoștințelor și a învățăturilor.

Merită menționat faptul că vinul roșu este o băutură foarte importantă în istorie, deoarece este menționat și în Biblie, are legătură cu ajutorul celor mai defavorizați și cu sacrificiul, descris în Cina cea de Taină. Astfel, ritualul în care se folosește această delicioasă băutură de struguri poate permite atragerea unei sume mari de bani în 7 zile.

Ce îți trebuie pentru acest ritual

Pentru acest ritual ai nevoie de câteva elemente. Iată despre ce este vorba:

- o lumânare galbenă
- 3 crengute de rozmarin
- zahăr brun
- o ceașcă de sticlă
- vin roșu
- 6 monede

Primul pas este să așezi zahărul brun, o icoană a norocului, formând în colțul paharului un cerc, al cărui conținut va fi vinul roșu pe care îl ai în casă. Odată ce este gata, următorul pas va consta în curățarea monedelor pe care le vei plasa înăuntru.

Curățarea monedelor înainte de a le pune în paharul cu vin roșu este un pas cheie, deoarece aceasta va favoriza fluxul de energie și va suprima vibrațiile care ar putea bloca sosirea banilor în 7 zile.

Aprindeți crenguțele de rozmarin și atingeți fiecare dintre monede cu ele înainte de a le pune în pahar. Este de remarcat faptul că sunt 3 nuiele și că monedele sunt 6 deoarece aceasta reprezintă înmulțirea banilor și manifestarea prosperității.

În cele din urmă, aprindeți-vă lumânarea galbenă, deoarece această culoare asociată cu aurul este una dintre favoritele pentru atragerea prosperității financiare și pentru succesul în afacerile pe care doriți să le desfășurați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net