Cum să îndepărtezi petele de vin roșu, ulei sau transpirație de pe haine?

Petele de vin roșu, ulei sau transpirație pot fi rezistente la spălare. Aflați cum să le faceți să dispară în timp record datorită unui sfat simplu care vă va permite să aveți rufe curate.

Masina de spalat rufe jpg

Petele persistente pot necesita o îngrijire specială deoarece, chiar și după spălare pot rămâne reziduuri persistente. O metodă simplă elimină urmele de vin roșu, ulei și chiar transpirație.

Cum să îndepărtezi petele de vin roșu, grăsime și transpirație cu un truc simplu?

Pe un tricou alb sau alte tipuri de îmbrăcăminte, urmele de grăsime, vin roșu sau transpirație pot fi greu de îndepărtat. Din fericire, există o tehnică ușoară pentru a scăpa de aceste pete. Această metodă simplă vă va ajuta să economisiți bani la rufe cu ușurință!

Acest sfat este eficient chiar și pentru a îndepărta urmele persistente de pe hainele albe. Pentru a combate petele dificile, veți avea nevoie de cremă de ras, lichid de spălat vase, bicarbonat de sodiu și tablete pentru mașina de spălat vase. Datorită acestei tehnici, vei putea chiar să scapi de vinul roșu de pe haine.

Spune adio petelor de vin de pe haine

Pentru a îndepărta petele de vin încăpățânate, lăsați crema de ras pe pată timp de 15 minute. Apoi spălați țesătura pentru acțiunea de îndepărtare a petelor. Tot ce trebuie să faci este să o arunci în mașina de spălat și gata!

Așa scapi de urmele de grăsime de pe articolele vestimentare

Dacă doriți să scăpați de petele de ulei și de grăsime, turnați pe ele lichid de spălat vase pentru un efect de îndepărtare a petelor. Va trebui să stropiți zona afectată cu bicarbonat de sodiu, un ingredient excelent pentru îndepărtarea petelor și să vă puneți hainele în mașina de spălat pentru a o curăța bine.

Și petele de transpirație sunt ușor de îndepărtat

Petele de transpirație, la rândul lor, pot fi eliminate optând pentru o altă tehnică. Aceste semne gălbui vor dispărea dacă vă puneți haina într-un lighean umplut cu apă călduță cu ingredientele de mai sus. De asemenea, puteți folosi tablete lichide de spălat vase diluându-le în apă și lăsând hainele să se înmoaie în ea, scriu cei de la santeplusmag.ro.

Un lucru este cert: poți elimina o pată de vin roșu, grăsime sau transpirație cu ingrediente de zi cu zi. Aceaste tehnici sunt perfecte pentru cele mai încăpățânate urme!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net