Petele de vin sunt mai ușor de înlăturat decât crezi! Află trucul genial pentru a-ți păstra mereu curate hainele

Cu toții ne-am aflat în situația de a păta cu vin o bluză preferată, sau, poate chiar mai supărător, canapeaua ori covorul. Ei bine, deși se spune că aceste pete sunt foarte dificil de scos, există unele soluții foarte ingenioase la care puteți apela oricând! Află alături de Click! cum să scapi ușor de petele de vin!

Vinul poate fi curățat extrem de ușor / foto: Freepik
Vinul poate fi curățat extrem de ușor / foto: Freepik

Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat să își păteze bluza favorită, ori chiar canapeaua sau covorul, cu vin. Fie că lovim, accidental, paharul atunci când mișcăm mâna, sau poate că animalul nostru de companie se decide să ne sară în brațe, răsturnând paharul de vin, asemenea accidente se întâmplă oricui. Din fericire, deși putem crede că petele de vin sunt extrem de dificil de înlăturat, Click! vă oferă câteva sugestii extrem de simple, perfecte pentru a scăpa de problemă!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la foodandwine.com, cea mai rapidă soluție la care puteți apela este un simplu amestec de oțet de alcool și detergent lichid! Tot ce aveți de făcut este să turnați puțin oțet peste pată, deoarece acesta va neutraliza rapid pigmenții de culoare. Apoi, să frecați locul pătat cu puțin detergent lichid. După aceea, mai rămâne doar să spălați bluza în apă fierbinte. În mod normal, buclucașa pată de vin ar trebuie să fi dispărut complet!

Sarea vă va salva de petele de vin

Un alt aliat neașteptat în lupta împotriva petelor de vin este sarea! Da, deși poate că mulți dintre noi vom fi surprinși să auzim acest lucru, adevărul este că sarea va reuși să vă salveze canapeaua de orice pată de vin! Tot ce trebuie să faceți este să acoperiți vinul vărsat cu șervețele, iar apoi să turnați îndeajuns de multă sare peste acestea. Pe măsură ce sarea se usucă, ea va absorbi vinul, iar după ce dați cu aspiratorul peste locul pătat, veți vedea că totul arată ca și când nimic nu s-a întâmplat!

Așa că atunci când se mai întâmplă un accident și se varsă un pahar de vin, aveți metodele perfecte pentru a scăpa de petele lăsate de acesta!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net