Cum sa te uiți la story-urile cuiva pe Instagram fără să afle! Metoda simplă care i-a înnebunit pe internauți

Cum sa te uiți la story-urile cuiva pe Instagram fără să afle! Metoda simplă care i-a înnebunit pe internauți! Oricare ar fi motivele, Instagram este un refugiu pentru a fi la curent cu toate ultimele evenimente din viața unei persoane și de multe ori nu ne putem abține din a face asta. 

Cum să vezi incognito story-ul cuiva
Cum să vezi incognito story-ul cuiva

Datorită curiozității noastre nesfârșite, mulți dintre noi au vizionat, fără rușine, poveștile de pe Instagram ale altor persoane, în ciuda faptului că știau că s-ar putea să ne vadă numele pe lista de vizualizare. Dar dacă v-am spune că puteți comite cu succes această faptă rămânând incognito? Haideți să vă prezentăm câteva dintre cele mai bune practici pentru a vizualiza povești Instagram în mod anonim!

Deși nu există o modalitate oficială de a urmări poveștile Instagram fără a-ți dezvălui identitatea, câteva metode îți permit să păcălești algoritmul aplicației și să faci acest lucru. Rețineți că aceste metode au dezavantaje și limitări, așa că asigurați-vă că apelați la ele doar dacă sunteți curioși. 

Cum să vezi incognito story-ul cuiva

Utilizați modul Avion

Modul Avion este secretul pentru a putea vedea story-ul cuiva! Dacă ați preîncărcat deja o poveste pe Instagram, o puteți vizualiza indiferent dacă sunteți sau nu conectat la internet. Iată ce trebuie să faceți: Mergeți la profilul persoanei  și dezactivați conexiunea WiFi/celulară sau treceți în modul Avion și apoi reveniți din nou pe pagină pentru a vizualiza povestea. Aceasta se va încărca. În acest fel, Instagram nu vă va putea număra vizualizările, iar scopul dvs. este îndeplinit! Cu toate acestea, există totuși o capcană. Dacă persoana a partajat o poveste lungă (cum ar fi un videoclip lung), este posibil să nu o puteți vizualiza în întregime. Sau, dacă persoana a partajat mai multe slide-uri de poveste, acestea nu se vor preîncărca și veți vedea doar câteva dintre ele. 

Încearcă metoda jumătății de glisare

Acest truc va funcționa doar dacă urmărești deja persoana respectivă. Dacă povestea persoanei vizate apare în feed-ul dvs., faceți click pe povestea Instagram a profilului care apare înainte sau după ea. Atingeți această poveste pentru a o întrerupe, apoi glisați încet cu degetul spre povestea pe care doriți să o vizualizați.

Glisați doar parțial, deoarece altfel vi se va vedea numele. Dezavantajul major al acestei metode este că puteți vizualiza doar prima poveste dacă este o fotografie, deoarece videoclipurile nu sunt accesibile în acest mod. În al doilea rând, veți fi la o „glisare accidentală" distanță de vizualizarea întregii povești, ceea ce face ca întregul proces să fie inutil.

Rugați un prieten să vă ajute

Puteți, de asemenea, să rugați un prieten deja adăugat în lista persoanei respectivă să vă trimită o captură de ecran a poveștii sau o înregistrare a ecranului, dacă există un videoclip. Nu vă faceți griji. Instagram nu vă notifică atunci când faceți o captură de ecran a unei povești!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net