Curs valutar pentru 21 martie. Gramul de aur este în scădere

Ultima actualizare:

Click! vă aduce în fiecare zi cursul Băncii Naţionale a României pentru principalele valute, euro, dolar american, liră sterlină sau francul elvețian, dar și cotația gramului de aur. Rămâi pe www.click.ro pentru update în timp real!

image

 Banca Naţională a României anunță cursul valutar în fiecare zi, de luni până vineri, după ședința de la ora 13.00, iar până la această oră, toate tranzacţiile se fac la cotaţiile zilei anterioare, iar în weekend se fa la valorile stabilite în şedinţa de vineri. 

Curs valutar, 21 martie 2022, pentru euro

Luni, moneda uniunii europene a înregistrat o altă zi de scădere, după ce a înregistrat o zi de creștere vineri. Astăzi, moneda Euro a fost cotată la valoarea de 4.9474 lei.

Curs valutar, 21 martie 2022, pentru dolar

Luni, 21 martie, dolarul american a înregistrat, precum moneda europeană, o zi de depreciere, fiind cotat la valoarea de 4.4777 de lei. Vineri, dolarul american a încheiat săptămâna cu o ușoară creștere, după ce mai multe zile s-a aflat pe o pantă descendentă.

Curs valutar, 21 martie 2022, pentru franc elveţian

Spre deosebire de celelalte monede internaționale, francul elvețian a înregistrat o altă zi de creștere, fiind cotat la valoarea de 4.8143 de lei per unitate. De asemenea, și francul elvețian a încheiat săptămâna precedentă cu o ușoară creștere a valorii.

Curs valutar, 21 martie 2022 pentru lira sterlină

Lucrurile nu stau bine nici pentru moneda Regatului Unit. Luni, 21 martie, lira sterlină se află la valoarea de 5.8828 de lei per unitate. Spre deosebire de celelalte monede de circulație internațională, lira sterlină a încheiat săptămâna precedentă într-o ușoară scădere.

Cotația pentru un gram de aur

Luni, 21 martie, gramul de aur a fost tranzacționat la valoarea de 277.2206 lei, fiind în scădere față de valoarea  pe care a înregistrat-o vineri, 278.5954 lei. În urmă cu două săptămâni, gramul de aur a fost cotat de Banca Națională a României la valoarea de 293.9846 lei, cea mai ridicată valoare, înregistrată în contextul războiului ruso-ucrainean.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net