Cutremur cu magnitudinea 5,4 pe scara Richter în România! S-a simțit puternic în multe zone din țară

Ultima actualizare:

Cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter a fost simțit în România. Seismul de la noi din țară este o replică mai mare a unui alt fenomen asemănător, care a avut loc în urmă cu aproape 21 de ore. Cutremurul din această zi a avut loc la ora 06:50 și sunt zone în care s-a simțit puternic.

cutremur jpeg

Cutremur în România

Cutremurul din România este o replică mai mare a celui de ieri, 2 noiembrie, unde a fost înregistrat un alt seism de 3,1 grade pe scara Richter. Țara noastră nu este singura care a simțit cutremurul. Chiar după primul minut, pe Google au apărut informații cu privire la cutremurul care a avut loc la ora 06:50.

Țările afectate: Bulgaria, Moldova, România, Serbia și Ucraina

image

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului - INCDFP, cutremurul din România a avut loc la ora 06:50:26 (ora României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.4, la adâncimea de 147.5 km. Inițial, cutremurul a fost înregistrat de 5,5 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs la 74km E de Brasov, 76km NE de Ploiesti, 116km V de Braila, 118km V de Galati, 119km S de Bacau, 126km N de Bucuresti, 151km NE de Pitesti, 188km E de Sibiu, 190km N de Ruse, 199km SV de Iasi.

Imagini de la cutremurul din această dimineață

La scurt timp după ce s-a produs cutremurul de 5,3 pe scara Richter, mai multe persoane au postat imagini din timpul seismului. Inițial, cutremurul a fost înregistrat cu o magnitudine de 5,5 grade.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net