Românca Daniela Ameruoso trăiește visul american! Priscilla Presley i-a fost domnnișoară de onoare

Ultima actualizare:

Daniela Ameruoso, românca devenită prietena vedetelor de la Hollywood după ce s-a căsătorit cu unul dintre cei mai titrați fotografi din Statele Unite ale Americii, și-a reînnoit jurămintele de nuntă și a sărbătorit 12 ani de mariaj. La eveniment au participat invitați de renume, iar petrecerea a fost una de pomină. 

Daniela Ameruoso, în vârstă de 37 de ani și fotograful Christopher Ameruoso au împlinit 12 ani de căsătorie, prilej cu care și-au reînnoit jurămintele, iar frumoasa româncă a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

„Într-o lume care se află constat în continuă schimbare, mă simt în sigurață datorită dragostei tale, Christopher. 

Daniela și Christopher și-au reînnoit jurămintele
Daniela și Christopher și-au reînnoit jurămintele

În urmă cu 12 ani, am stat în fața ta să-ți spun „Da”. Astăzi, stau în fața ta pentru a-ți aminti că în fiecare zi îmi împart bucuroasă viața cu tine. M-am îndrăgostit de tine din nou și din nou de-a lungul anilor, redescoperindu-te și am încredere în tine cu inima mea. Mă cunoști mai bine decât oricine altcineva pe lumea asta și cumva reușești să mă iubești, să fii tandru, răbdător, înțelegător și iertător în rarele noastre certuri. Îmi faci bucuriile mai mari și tristețile mai suportabile!", a fost mesajul Danielei, adresat soțului său. 

Ceremonia a fost una superbă, iar la eveniment au fost prezente nume importante de la Hollywood, între care s-a aflat și Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis. Ronn Moss, actor și cântăreț, a avut un rol important, cel de calvaler de onoare. Actorul a fost emoționat și impresionat de ceremonie, așadar a distribuit pe pagina personală de Instagram câteva cadre spectaculoase din timpul acesteia. 

Daniela Ameruoso locuiește de multă vreme în Statele Unite ale Americii, iar în urmă cu mai bine de un deceniu s-a căsătorit cu fotograful Christopher. El este renumit pentru instantaneele pe care le realizează și, de-a lungul timpului a colaborat cu personalități. Prin intermediul soțului său, Daniela Ameruoso a avut ocazia să cunoască numeroase vedete. Priscilla Presley este o prietenă apropiată a simpaticului cuplu, drept dovadă pentru care la reînnoirea jurămintelor le-a fost domnișoară de onoare! 

Daniela, prietenă la cataramă cu Priscilla Presley și Pamela Anderson

În anii de când face parte din viața lui Christopher, Daniela Ameruoso a avut prilejul de a discuta cu Pamela Anderson, Johnny Depp, despre care afirma că este un actor foarte modest, Priscilla Presley, dar și controversatul Charlie Sheen. Acestuia din urmă, Daniela i-a luat apărarea și l-a descris la superlativ, după ce presa de peste Ocean a dezbătut diagnosticul său cu HIV și stilul de viață dezordonat pe care actorul îl avea de ani întregi. 

Daniela Ameruoso s-a acomodat perfect la viața din Statele Unite ale Americii și trăiește ca o prințesa. A reușit să-i cucerească pe toți cu farmecul său, dar și prin calitățile de gospodină. După cum ne povestea cu ani în urmă, soțul și prietenii acestuia apreciază mâncarea românească,  iar ea nu ezită să pună în practică trucurile culinare pe care le-a învățat de la bunica sa din Timișoara. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net