De ce a avut nevoie Elizabeth Taylor de 21 de camere într-un hotel. Detalii uluitoare despre celebra actriță

Elizabeth Taylor a rămas și în prezent unul dintre cele mai mari simboluri ale Hollywoodului. A fost una dintre cele mai strălucitoare actrițe, cât și una dintre cele mai seducătoare, iar talentul ei era nemărginit. De asemenea, stilul de viață al legendarei dive cu ochii violeți ne uimește și-n ziua de azi. De exemplu, sigur nu știai că a avut nevoie de 21 de apartamente la un hotel din Paris.

Elizabeth Taylor, femeia care a avut totul / Foto: Colaj GettyImages
Elizabeth Taylor, femeia care a avut totul / Foto: Colaj GettyImages

Te gândești că le-ai auzit pe toate în privința starurilor de la Hollywood, însă biografia despre legendara divă Elizabeth Taylor, „Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor”, scrisă de Roger Lewis, una dintre cele mai de succes biografii ale anului, tot te va surprinde cu detalii uluitoare despre actriță.

Puțini au fost cei care au rezistat privirii magnetice și ochilor violeți ai actriței Elizabeth Taylor, însă ea a trăit o adevărată poveste de dragoste cu Richard Burton. Cei doi au jucat împreună în filme precum „Cleopatra” și „Who’s Afraid Of Virginia Woolf”, însă, după cum stă scris în cartea menționată, în spatele privirii ei unice, scriitorul amintește de „o anumită tristețe, care era una dintre calitățile ei cele mai mari”. Nici partenerul ei de viață nu era o explozie de bucurie tot timpul. Actrița susținea că avea stări întunecate, care îl duceau într-o pasă cât mai deprimantă posibil, dar nu a fost niciodată deranjată de toanele lui, făceau parte din farmecul său incontestabil.

A avut nevoie de 21 de camere într-un hotel din Paris

Totodată, extravaganța celor doi era vizibilă cu ochiul liber. Liz deținea niște minunății de diamante, oferite de iubitul ei, la care ne uităm și în ziua de azi cu deplină admirație. Mai mult, putem spune că trăia pe picior mare în adevăratul sens al cuvântului. De exemplu, știai, de pildă, că a zburat cu 1.270 de kg de bagaj când a ajuns la Leningrad? Hainele ocupau cele mai multe valize.

De asemenea, ca să înțelegeți dimensiunea extravaganței de care era în stare, diva a avut nevoie de 21 de apartamente la un hotel de pe Champs-Elysee doar pentru a filma o peliculă la Paris. Pentru a merge la prânz la Nisa într-o zi, ea și Richard Burton pur și simplu și-au cumpărat propriul avion privat, relatează Clickpentrufemei.ro.

„Rar a trebuit să lupt pentru ceva“

Elizabeth Taylor a ţinut prima pagină a ziarelor decenii la rând, rescriind regulile mai mult decât oricare altă vedetă a timpului. A devenit, incontestabil, un brand de sute de milioane de dolari. Mai mult, diva de la Hollywood era un model de eleganţă chiar şi pentru actriţele din lumea filmului. „Totul mi-a fost dăruit: frumuseţe, faimă, sănătate, onoare, dragoste. Rar a trebuit să lupt pentru ceva“, spunea actriţa, potrivit Historia.ro.

Actrița a purtat sute de ţinute Dior, designerul său favorit fiind Marc Bohan de la Christian Dior, care i-a rămas loial vreme de patru decenii, doar că, diva nu prea cumpăra des, ci mai mult aștepta să primească daruri: o curea, o eşarfă sau o blană. Designerul Michael Kors spunea despre Taylor că era „incredibil de frumoasă, amuzantă, isteaţă, fermecătoare şi mereu strălucitoare. În lumea de astăzi sunt puţine persoanele care îmbină toate aceste calităţi cu o viaţă publică bogată şi un mare talent“.

Vedeta avea o slăbiciune recunoscută pentru cadouri şi a avut grijă ca toţii soţii pe care i-a avut să ştie acest lucru. Bineînțeles, cel care a doborât toate recordurile în materie de bijuterii a fost Richard Burton, care i-a făcut cadou celebra piatră Krupp de 33 de carate montată într-un inel, iar în 1969, i-a dat în dar un diamant de 69 de carate cumpărat cu peste un milion de dolari de la Cartier.

Cât timp a trăit, actriţa nu a renunţat la dragostea ei pentru pietrele preţioase şi nici la plăcerea de a le purta. În colecția divei au intrat, de-a lungul timpului,  broşa cu diamant care a aparţinut Ducesei de Windsor, smaraldele Marii Ducese de Rusia, un cadou de Valentine’s Day din partea lui Richard Burton, rubine şi safire. În 2006, Elizabeth Taylor a lansat o colecţie de bijuterii cu diamante şi alte pietre preţioase denumite House of Taylor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net