De ce Cleopatra își făcea baie în lapte de magăriță. Când vei afla, vei încerca și tu

Ultima actualizare:

Regina Egiptului Antic, Cleopatra, era privită ca o mare frumusețe. Și pentru a-și păstra frumusețea pielii, aceasta făcea zilnic băi în lapte de măgăriță. În plus, Hipocrate, părintele medicinei, a prescris lapte de măgăriță pentru diferite boli, inclusiv febră, răni etc. Pentru a adăuga la aceste beneficii, laptele de măgăriță are de patru ori mai multă vitamina C decât laptele de vacă. Deci, nu este un secret pentru nimeni că laptele de măgăriță este o mare putere de nutrienți atât pentru piele, cât și pentru corp. 

Regina Egiptului Antic făcea zilnic baie în lapte de măgăriță. Foto: Shutterstock.
Regina Egiptului Antic făcea zilnic baie în lapte de măgăriță. Foto: Shutterstock.

Pentru menținerea frumuseții întregului corp, Cleopatra folosea unul dintre cele mai scumpe alimente din acea vreme și anume laptele acru de măgăriță. Slujitorii ei mulgeu în fiecare zi 700 de măgărițe pentru a umple o cadă întreagă. Și se pare că acest tip de lapte este extrem de benefic pentru organism. 

Folosit pentru anti-îmbătrânire și vindecare

Acest tip de lapte conține acizi grași esențiali care are puternice proprietăți anti-îmbătrânire și vindecătoare. Acizii grași estompează ridurile de pe piele și ajută la regenerarea celei deteriorate. În plus, laptele de măgăriță conține, de asemenea, proprietăți antibacteriene care sunt eficiente în vindecarea iritațiilor și roșeații pielii.

Un hidratant și hrănitor natural

Laptele de măgăriță este bogat în vitamine și minerale: potasiu, fosfor, fier, zinc, sodiu, calciu, magneziu, iod, retinol, vitamina A, B1, B2, B6, D, C, E. Este foarte hidratant pentru piele, o hrănește în profunzime. Va calma chiar și pielea cea mai uscată, cea mai sensibilă și reactivă.

Hrănește și participă la regenerarea pielii. Laptele de măgăriță vă permite să vă curățați pielea în profunzime pentru a scăpa de toată pielea moartă. Prin această acțiune, încurajează regenerarea pielii.

Un antirid fără egal

Departe de a fi un mit, laptele de măgariță este un antirid natural. Estompează ridurile și brazdele pentru a vă lăsa pielea netedă și dinamică. Îngrijirea ideală antirid! Și ca bonus, parfumul său moale și subtil va lăsa un miros delicios pe piele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net