De ce flirtează, de fapt, bărbații căsătoriți, cu alte femei? Psihologul Eduard Puiu are răspunsul

Flirtul este o modalitate prin care îi faci pe oameni să te observe. Însă, de ce simt nevoia bărbații căsătoriți, sau care sunt într-o relație, să flirteze cu alte femei? Bărbatul e făcut să fie vânător, potrivit psihologiului Eduard Puiu, care a explicat motivele pentru care aceștia aleg să flirteze.

Eduard Puiu, psiholog
Psihologul Eduard Puiu a explicat de ce flirtează bărbații căsătoriți / Foto: Facebook

Întrebat de prezentatoarea Gabriela Cristea (48 de ani) de ce aleg bărbații căsătoriți să trimită mesaje deocheate, și să flirteze cu alte femei, psihologul Eduard Puiu nu a ezitat să dea răspunsul. Potrivit lui, aceștia aleg să acționeze astfel din două motive: nu este mulțumit de ceea ce are acasă, dar și pentru că așa au fost învățați de mici. Totuși, una este ca un bărbat să fie atras involuntar de o femeie și să se uite admirativ la ea, și alta este să flirteze, așa că, acesta a ținut să explice și ce înseamnă înșelatul.

Eduard Puiu: „Au auzit de mici că...”

„Din două motive. Unul la mână, pentru că ceea ce este acasă nu este suficient și chiar dacă ar fi să fie suficient, așa percepe el.. că nu este suficient, din această dublă perspectivă: sexual și emoțional. Și doi la mână, pentru că există o educație în spiritul ăsta. Au auzit de mici că bărbatul este vânător, e «hunter», sau așa a văzut acasă, așa a văzut în societate, așa a văzut la prieteni și trebuie să facă și el, că așa fac toate oile din jurul lui.

Problema mare este legată de ceea ce înseamnă înșelat, pentru că mulți vin și spun «Da ce-am făcut? Era un flirt, am glumit». Da? Percepția noastră sănătoasă, cred eu, că sunt unii care se simt cu musca pe căciulă și mă pot contrazice, e că înșelatul nu este atunci când trebuie să intre «luna în nori», ca să zic așa, înșelatul înseamnă și când stai cu altă femeie de vorbă”, i-a explicat psihologul Eduad Puiu prezentatoarei Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina personală de Facebook a acesteia.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net