Decizie inedită! Prințul Harry va sta doar 2 ore la încoronarea regelui Charles. Care este motivul

Prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles, însă va sta doar o singură zi în Marea Britanie, intenționând să asiste la încoronarea tatălui său nu mai mult de două ore. 

Prințul Harry va sta două ore la încoronarea tatălui său Foto: Facebook
Prințul Harry va sta două ore la încoronarea tatălui său Foto: Facebook

Prințul Harry vrea să asiste la aniversarea fiului său

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, se va afla în Anglia doar pentru 24 de ore, întrucât își dorește să se întoarcă în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de fiul lui, Archie, care va împlini patru ani.

,,Harry va ajunge și va pleca din Marea Britanie în răstimp de 24 de ore”, potrivit The Sun. „El va fi prezent doar la slujba de încoronare, apoi va pleca”.

Și programul zilei i-ar putea permite Ducelui asta. Serviciul de încoronare de două ore al Regelui Charles începe la ora 11 locală (13 ora României) și se termină la ora 13 (15), ceea ce înseamnă că Harry ar putea fi în avion până la ora 14 (16). Dacă totul merge în consecință, Prințul Harry ar putea fi înapoi în California până la începutul serii.

Meghan Markle va rămâne în SUA în timpul ceremoniei de încoronare

Meghan Markle preferă să rămână alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, în California, în loc să participe alături de soțul ei și de rudele lui la încoronarea socrului ei ca rege al Marii Britanii. 

Prietenul ducilor de Sussex, Omar Scobie, a afirmat că ziua de naștere a lui Archie ,,a fost un factor în decizia cuplului" de a se împărți între evenimentul din Marea Britanie și petrecerea de acasă.

Mai mult, apariția lui Harry la încoronare va fi una de scurtă durată, mai degrabă ,,o călătorie rapidă în Marea Britanie", semn că tensiunile dintre el și restul familiei nu s-au domolit.

Încoronarea regelui Charles are loc pe 6 mai

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, care are loc pe 6 mai 2023, este unul dintre cele mai așteptate evenimente, fiind considerat unul istoric. Regele Charles va purta la încoronare o robă de aur, o mantie și o coroană care cântăresc 8 kilograme.

În timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea, mai multe persoane vor avea de jucat un rol de prim rang, adeseori moştenit dintr-o tradiţie îndelungată sau acordat în semn de omagiu pentru serviciile lor în slujba ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net