Destinația pe care românii au considerat-o „de vis”, ar putea rămâne pustie în viitorul apropiat. Turiștii sunt tot mai dezamăgiți: „A fost groaznic”

Una dintre destinațiile preferate ale românilor ar putea deveni, în viitor, un loc pustiu din cauza prețurilor exorbitante. Mai mulți turiști au fost dezamăgiți după ce și-au petrecut vacanțele aici.

Turcia ar putea deveni o țară pustie / Foto: Pixabay
Turcia ar putea deveni o țară pustie / Foto: Pixabay

„Prețurile devin ca la Londra”

 Atât românii, cât și străinii aleg să își petreacă adesea vacanțele în Turcia. În ultimii ani, însă, majoritatea turiștilor s-au declarat a fi nemulțumiți de prețurile care au crescut considerabil în această țară. Mai mult, aceștia sunt de părere că ar putea deveni o destinație pustie în viitorul apropiat, potrivit Express.co.uk. Anul trecut, aproape un milion de români au vizitat Turcia, iar pe locul 1 în topul celor mai vizitate orșe, a fost Antalya.

Recent, un internaut popular pe TikTok a remarcat diferența de prețuri din Turcia, care au crescut considerabil în ultimul an. Dacă în 2023, o excursie cu barca costa 20 de lire, anul acesta costul se ridică la 120 de lire. De asemenea, și prețurile la mâncare s-au scumpit.

“Prețurile devin ca la Londra. Sora mea și micuța ei familie au spus că nu se vor mai întoarce, pentru că sunt foarte săraci. Am văzut unele mesaje pe aici în care oamenii spun, dați-i câțiva ani în plus, și Turcia va fi moartă”, a spus internautul într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

„Prețurile au fost groaznice”

Alți utilizatori și-au dat cu părerea despre concediile petrecute în Turcia și au pus accent pe faptul că nu se mai merită să îți petreci vacanța în Antalya sau în împrejurimi, din cauza prețurilor masive.

“Am vizitat Turcia de două ori pe an timp de 20 de ani. Anul trecut a fost probabil ultima mea vizită. Prețurile au fost groaznice. M-am simțit furat la fiecare pas. Nu am rezervat anul acesta – așa cum ați spus, a existat o vibrație”

“Tocmai m-am întors din Antalya. A fost groaznic. Toate prețurile au crescut masiv. Toți vor Euro, nu Lira, și interdicția Instagram și uciderea câinilor de pe stradă. O mulțime de motive”, au fost doar câteva dintre părerile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
inundatii (4) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net