Dezvoltarea personală. Ce este și la ce ne ajută, de fapt

Cu siguranță fiecare dintre noi ne dorim să ne simțim mai bine, mai liberi și mai liniștiți. Căci acestea sunt principalele răspunsuri pe care le-am primit de-a lungul timpului de la cei pe care i-am întrebat cum își doresc să se simtă în fiecare zi din viața lor.

image

Am aflat de la Claudia Jimeno, specialist în dezvoltare personală și creștere spirituală cum putem să fim mai bine, mai liberi și mai liniștiți și cum ne ajută dezvoltarea personală în acest sens. Iată ce răspunsuri am primit!

Ce este dezvoltarea personală?

Dezvoltarea personală este un proces de transformare și autodepășire în care intrăm conștient pentru a îmbunătăți diverse aspecte din viața noastră, fie că este vorba de interiorul nostru (gânduri, emoții, sănătatea fizică), fie de relațiile noastre (de cuplu, familie, muncă, prieteni).

Este, din punctul meu de vedere, o chemare lăuntrică. Cred că este în natura noastră, în firescul nostru dorința sau tendința noastră de a crește, de a ne autodepăși, de a învața lucruri noi pentru a atinge o altă stare de bine, liniște, armonie sau iubire.

Când este ideal să începem procesul dezvoltării personale?

De multe ori nu alegem să intrăm în acest proces când ne aflăm într-un moment de liniște sau armonie în viața noastră. De obicei această alegere vine într-un moment dificil sau critic din viețile noastre. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net