Doar 1 din 10 oameni pot să rezolve această ghicitoare. Tu reușești?

Un utilizator de TikTok a prezentat un truc care a dat peste cap toată platforma de socializare, ceilalți utilizatori întrecându-se să-și dea seama cum se rezolvă, de fapt, această ghicitoare. 

colaj truc tiktok jpg
Doar câteva persoane reușesc să rezolve acest truc

Trucul este unul foarte simplu, având la bază doar trei bucați de lemn care sunt poziționate sub forma unui triunghi. Totuși, este un lucru care s-ar putea să te dea și pe tine, precum restul utilizatorilor, peste cap. 

Încearcă și: Cum poate un număr atât de mare să fie egal cu unul atât de mic?

Cum rezolvi ghicitoarea

Pentru a rezolva această ghicitoare, trebuie să muți un singur băț și să realizezi o linie dreaptă. Asta este una dintre cele mai dificile ghicitori din viața ta, așa cum a apreciat și Leonardo, utilizatorul de TikTok care a venit cu această idee. 

Urmărește și: Puteți găsi leopardul camuflat perfect în această poză? Puțini îl pot observa

Chiar dacă răspunsul este la final, foarte mulți utilizatori s-au întrecut să vadă cum pot reuși, de fapt, să creeze o astfel de linie dreaptă, fără a schimba prea mult triunghiul inițial. 

@leonardo.ambitious This is the hardest challenge u ever seen in your life 💢💨🗨🗯💬😵.. #4u #funchallenge #pourvous #4urpage #turnitup #puzzle #riddle #comment #game #confused #ideas #fyp ♬ original sound - Leonardo.Funtok

Dacă te tentează să vezi rezolvarea, te invităm să te gândești și tu cum ai putea, de fapt, să creezi o linie dreaptă dintr-un triunghi, mutând doar un singur băț. Vei vedea că, de fapt, soluția este chiar foarte simplă și s-ar putea să te lase surprins. 

Dacă vrei să-ți testezi și tu prietenii, poți să încerci acest truc chiar acasă. Poți să folosești bețele de chibrit sau, dacă ai la îndemână, trei bețe de înghețată. 

Așadar, asigură-te că toate cele trei bucăți de lemn sunt în formă de triunghi. După care, dacă vrei să rezolvi ghicitoarea, trebuie să împingi bățul din partea de jos spre celelalte două bucăți de lemn.

Astfel, împingând bățul, o să reușești să formezi o linie dreaptă, folosindu-te de un singur băț. 

De altfel, după ce ai reușit asta, pune bățul de jos peste celelalte două, pentru a realiza o linie dreaptă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg