Drama trăită de o femeie de 42 de ani. Fiul iubitului său nu o acceptă, după moartea mamei lui: „Nu știu cu ce i-am greșit”

O femeie de 42 de ani a început o relație cu un bărbat văduv, după ce soția acestuia a murit. Fiul lui de 17 ani nu o poate accepta nici în ruptul capului, iar din acest motiv, femeii îi este teamă să locuiască în aceeași casă cu partenerul său și cu băiatul acestuia. 

Relație complicată / Sursă foto: Pixabay
Relație complicată / Sursă foto: Pixabay

După ce a început o relație nouă cu un bărbat văduv, o femeie se teme de faptul că nu poate locui cu acesta în aceeași casă, din cauză că fiul acestuia de 17 ani nu poate să o accepte, după moartea mamei sale. 

„A primit foarte prost vestea că suntem împreună”

„Mi-e frică să mă mut cu partenerul meu văduv, deoarece fiul lui nu poate accepta relația noastră și nu știu cum va reacționa. A primit foarte prost vestea că suntem împreună. Eu am 42 de ani, iar iubitul meu are 45 de ani. Suntem împreună de 2 ani și ne înțelegem foarte bine. Soția partenerului meu a murit acum 4 ani, iar eu sunt divorțată și nu am avut niciodată copii. 

Fiul partenerului meu văduv are 17 ani și nu poate accepta nici în ruptul capului legătura dintre noi. Nu mă vrea în viața tatălui său și nu înțelege că avem o relație, deși este un adolescent în toată firea. Am înțeles faptul că nu poate trece peste pierderea mamei sale, dar nu l-am deranjat cu absolut nimic, nu știu cu ce i-am greșit. 

La început, noi nu i-am spus nimic despre relația noastră, de teamă să nu se supere. Știu că era foarte apropiat de mama lui, dar și tatăl său văduv are dreptul să fie fericit. Se teme că își va pierde și tatăl, dar eu nu am intenția să îl înstrăinez de el, ci doar să mă accepte. Nu în calitate de mamă, căci nu vreau să-i iau locul în vreun fel, însă m-aș bucura doar să mă accepte și atâta tot. 

Doar să accepte faptul că suntem fericiți împreună. Este greu și știu asta, însă aș vrea să mă vadă ca pe o prietenă, nu ca pe o mamă, că intenția mea nu este să o înlocuiesc pe mama lui. Sunt de-a dreptul disperată”, a spus femeia, cerând sfaturile unui specialist. 

Citește și - Chuck Norris, la un pas să rămână văduv: ”Am fost speriat de moarte”

„Reacția lui este una de respingere. E normal și nu e normal”

Specialistul s-a grăbit să-i ofere primele sfaturi pentru această problemă. „Reacția lui este una de respingere. E normal și nu e normal...A suferit mult după ce și-a pierdut mama și cu siguranță nu poate trece prea ușor peste acest episod greu de digerat. 

Probabil mai are nevoie de puțin timp să proceseze totul și o să te accepte, în cele din urmă. Este necesar să purtați, împreună, o discuție cu el, pentru a clarifica situația. Moartea unuia dintre parteneri nu presupune ca celălalt să rămână singur pe vecie, ci să caute puterea de a se pune din nou pe picioare și de a-și găsi fericirea. Răbdare și putere multă și totul se va rezolva de la sine. Cu siguranță va înțelege, în cele din urmă, că fericirea tatălui său este alături de tine și va accepta faptul că nu vrei să îi iei locul mamei sale, ci doar să-l faci fericit pe tatăl său”, a spus specialistul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
edi iordanescu sportpictures1 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net