După eleva care a șocat prin ținută, o altă tânără revoltă România! S-a filmat dansând lasciv pe manele, pe morminte

Din ce în ce mai mulți români se plâng de faptul că ne-au plecat talentele și mințile strălucite din țară, lăsând în urma lor indivizi care șochează necontenit. După ce în urmă cu doar câteva zile o elevă a unui liceu de muzică din Cluj se mândrea cu ținuta de club etalată în prima zi de școală, ceea ce urmează întrece orice imaginație: o tânără se frânge în dans pe mișcări de manele, pe un mormânt din cimitir.

 Tânără care stă picior peste picior FOTO Shutterstock

Din ce în ce mai multe tinere care ne reprezintă țara dau de înțeles că-și doresc „faima și celebritate". Nimic greșit până aici, însă modul trist în care ies în evidență lasă mult de dorit. Mai în glumă, mai în serios, ne întrebăm dacă România mai are vreo șansă, căci generațiile care ar trebui să ne ofere încredere sunt ocupate să danseze pe morminte.

Tânără virală pe TikTok, după ce a dansat pe un mormânt

Trebuie să recunoaștem că mulți dintre noi avem tendința să ne ridicăm de la masă și să dansăm atunci când în club sau la petrecere răsună o manea de zile mari. De aici însă și până a pune în practică ceea ce spun versurile, este o cale lungă. 

O tânără din România s-a filmat pe ritmuri de manea, în timp ce se rupea din toate încheieturile pe un mormânt. Ea nu a mai stat pe loc la auzirea versurilor:

„Șі сând vоі murі, lа mоrmânt ѕă vіі,

Ѕă tе frесі ре mіnе, ѕă nе ѕіmțіm bіnе,

Сă аі mаrе hаz, nісі mоrt nu tе lаѕ,

Nu mаі vrеаu ѕă-ți cânt, vrеаu ѕă tе ѕărut”, cântate de un manelist destul de cunoscut, și a făcut o demonstrație de zile mari, postând în dreptul clipului video următoarea descriere:

„Am mai apărut odată la știri, mai vreau odată 🤣 #pamflet_tik_tok😅😅🤣”. 

Imaginile de-a râsul-plânsul nu au fost pe placul internauților 

În timp ce anumiți utilizatori ai rețelelor de socializare s-au arătat de-a dreptul dezgustați de lipsa bunului simț și a rușinii de care tânăra a dat dovadă, alții au făcut haz de necaz și au scris comentarii care mai de care mai usturătoare: 

„Frate, e un mormânt 🥺”, „Mândria părinților!🙁”, „Acum chiar pot spune că le-am văzut pe toate...”, „Dumnezeu mă încearcă în fiecare zi...”, „Mândria părinților. Înțeleg că unii zic că este un mormânt gol, dar e păcat🥺”, „Aia e crucea ce mai bună😅😅😅”, „Ce distrusă!”, „Ce preț ai?”, „Și când te gândești că e fiica cuiva și unele rude o consideră mândria familiei 😂😂”, „Săraca țară bogată, nu ne mai facem bine cu asemenea oameni.”, „Mândria României😏 Generația de aur 😏”, „Eu în locul tău crăpam de rușine”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților care au privit oripilați imaginile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net