Familia care a refuzat să își vândă proprietatea, deși a primit o ofertă de 50 de milioane de dolari

Ultima actualizare:

Casa familiei Zammit a devenit una dintre cele mai faimoase proprietăți din Sydney, Australia. De ce? Ei bine, nu doar că nu au vrut să o vândă nici pentru 50 de milioane de dolari, dar și pentru că un întreg oraş s-a construit în jurul ei, iar acum curtea familiei arată ca un parc în mijlocul unui cartier.

Un întreg oraş s-a construit în jurul casei familiei Zammit / foto: captură video
Un întreg oraş s-a construit în jurul casei familiei Zammit / foto: captură video

Cât ai accepta ca să-ți vinzi casa? 1 milion de dolari? 2 milioane de dolari? Ei bine, pentru familia Zammit din Australia se pare că banii nu au valoare, căci a refuzat o ofertă de 50 de milioane de dolari pentru terenul deţinut.

Cum soții Zammit au refuzat să își vândă casa, dezvoltatorii au fost forțați să construiască în jurul ei o suburbie. Astfel, imobilul lor a devenit una dintre cele mai faimoase proprietăți din Sidney, ieșind în evidență printre zecile de locuințe care o înconjoară şi care sunt aproape identice între ele.

Și totuși, cât valorează, de fapt, proprietatea familiei Zammit? În 2015, a fost scoasă la vânzare și evaluată la 858.000 până la 945.000 de dolari, potrivit unilad.com. După ce dezvoltatorii au vrut să le cumpere terenul, pentru a fi reconstruite alte locuințe, casa nu a mai fost pe piață.

Mai mult, soțiilor li s-a oferit de peste 50 de ori valoarea acesteia, deoarece întregul teren pe care îl deținau putea găzdui până la 50 de imobile, fiecare fiind vândută pentru aproximativ 1 milion de dolari australieni, adică aproape 700.000 de dolari.

Se pare că familia nu este interesată să vândă cei 20.000 de metri pătraţi și nu are nevoie de milioanele de dolari aruncate pe ei de dezvoltatorii imobiliari. Aceştia au câștigat laudele atât ale agenților imobiliari locali, cât și ale vecinilor lor, cărora le place să aibă oaza de verdeață în cartierul aglomerat.

Deciși să nu renunțe la teren și, implicit, proprietate, familia de australieni au acum în jurul lor un adevărat oraș construit, precum și un număr mare de noi vecini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net