Motivul pentru care familia lui George Nicolescu a pus capacul pe sicriu! Familia artistului ne-a dezvăluit misterul

#Exclusiv Click!

George Nicolescu, celebrul solist al melodiilor „Eternitate” sau „Mai avem nevoie și de iarbă”, a încetat marți din viață, la Spitalul Universitar, la vârsta de 74 de ani! Astfel, că la o zi distanță, familia acestuia a mers la spital să îi ridice trupul neînsuflețit pentru a fi înmormântat.

Problemele de sănătate, pe care le avea, George Nicolescu în ultima perioadă și-au pus amprenta serios pe corpul său, încât a slăbit extrem de mult, motiv pentru care familia regretatului artist a decis să nu lase sicriul fără capac cât o să stea la capelă unde cei apropiați dar și cei care i-au iubit muzica pot veni să își ia rămas bun de la el.

„Cei care au venit să își ia rămas bun de la George nu îi pot vedea în sicriu pentru că eu și copiii noștri am decis că cel mai bine este să punem capacul a sicriu. El nu mai arată cum îl știu toți. În ultimul an slăbise foarte mult, ajunsese să cântărească undeva la 50 de kilograme. L-am îmbrăcat frumos, într-un costum de scenă, așa cum îi plăcea lui. E un costum recent cumpărat care îi vine bine pentru că el slăbise mult și nu mai putea îmbrăca nimic din ce avea”, ne-a spus Geta Nicolescu, soția regretatului artist.

Susținută de familie

Geta Nicolescu a mai spus pentru Click! că se bucură, că cei doi copii pe care îi are, o fată și un băiat, ce sunt stabiliți în Spania, au venit amândoi, în țară, la înmormântarea tatălui lor:

„Au venit ambii copii acasă, a venit și băiatul până la urmă. A venit cu avionul. Nu mai zburase de 18 ani dar și-a învins instant teama de înălțime și este lângă noi. Cei care vor să vină să îl vadă pot veni la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Nou și Ploiești vis-a-vis de Stadionul Petrolului până mâine, la ora 13.00, când o să fie înmormântat la Cimitirul Viișoara din Ploiești”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net