Lumea muzicii, în doliu! George Nicolescu s-a stins din viață. Artistul care s-a născut orb a lăsat în urma sa doar durere

Este doliu în lumea muzicală românească. Solistul de muzică ușoară George Nicolescu, cel care rămâne veșnic în memoria iubitorilor de muzică, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. 

George Nicolescu / foto: Arhiva Click!
George Nicolescu / foto: Arhiva Click!

Solistul care s-a născut orb, însă în ciuda acestei afecțiuni și-a creat o carieră formidabilă, declara în urmă cu ceva timp că moartea nu îl sperie și că era împăcat cu viața pe care o avea. 

George Nicolescu s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate

„Eternitate” sau „Mai avem nevoie și de iarbă” sunt piesele cu care artistul a scris istorie și care au ajuns la sufletele românilor. George Nicolescu a decedat în cursul zilei de astăzi, în urma unei operații la care a fost supus vineri, când i s-a îndepărtat o tumoare pe ficat. Cu toate că intervenția chirurgicală a decurs bine, în urma acesteia a făcut bronhopneumonie și a fost mutat la terapie intensivă, anunță spynews.ro.

Anunțul trist a fost făcut de Andrei Păunescu, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

„S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. ‘Viaţa noastră unde e, viaţa noastră ce-aţi făcut cu ea?”, a scris pe Facebook Andrei Păunescu.

„S-a stins din viaţă George Nicolescu… Vocea de aur care a lansat celebrul cântec ‘Eternitate’, de George Grigoriu. Drum lin către stele, în eternitate, George!”, a transmis, la rândul lui, compozitorul Ionel Tudor.

Cântărețul, măcinat de problemele de sănătate din ultima vreme

Artistul s-a născut în anul 1950, la Ploiești. A venit pe această lume orb, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a-i reda vederea. Mama acestuia a cerut ajutorul celor mai buni medici și, în speranța că fiul ei avea să vadă, a fost supus la o operație pe creier, la vârsta de patru ani. Totul, însă, în zadar.

Într-un interviu mai vechi oferit pentru Click!, regretatul cântăreț mărturisea faptul că problemele de sănătate îi aduceau multe supărări, mai ales din cauza faptului că ajunsese să depindă de ajutorul soției sale. 

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute. Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții”, ne spunea acesta în timpul vieții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net