Festin culinar la Neversea, de la burgeri cu «de toate» la preparate vegane

Ultima actualizare:

Neversea demarează în forță în acest an, Constanța fiind gazda festivalului de muzică în perioada 7-10 iulie. Pe lângă nume mari ce vor urca pe scenă, participanții vor avea parte și de un food court pentru toate gusturile și toate buzunarele, cu cele mai delicioase preparate.

Festin culinar la Neversea, de la burgeri cu «de toate» la preparate vegane
Festin culinar la Neversea, de la burgeri cu «de toate» la preparate vegane

Sute de mii de persoane se vor bucura de experiența Neversea, în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului, care va aduce muzică bună și distracție la cote maxime. 

Află și: Liber la distracție! Programul pe zile al festivalului Neversea 2022

Organizatorii așteaptă publicul cu o mulțime de surprize, care, în afară artiști de primă clasă, mai include și un regal culinar menit să încânte papilele gustative ale participanților. 

Publicul va avea la dispoziție o ofertă extrem de variată de preparate delicioase, pe care le vor putea degusta în tihnă, într-un spațiu special amenajat în zona festivalului, ce oferă toate condițiile pentru o experiență culinară memorabilă. 

Ce se mănâncă la Neversea

Organizatorii festivalului Neversea aduc laolaltă, special pentru public, peste 80 de parteneri din domeniul gastronomic, un demers impresionant pentru orice eveniment de muzică.  Fiecare dintre colaboratori a fost ales în urma unei selecții stricte, care a implicat și degustări de mâncare.

Focusul a fost pe calitatea produselor, experienţa şi capacitatea maximă, criterii de bază în selecția partenerilor din domeniul gastronomic. Pentru o mai mare varietate a preparatelor, organizatorii au decis să limiteze numărul afacerilor partenere care ofereau același tip de preparat.

În cadrul celei de-a șaptea ediții Neversea, participanții vor avea acces la pizza, burgeri, porcheta, mâncare asiatică, mexicană, orientală sau japoneză, preparate dulci (waffle, clătite, cannoli ), meniuri vegetariene, cât și produse fără gluten sau mâncare vegană.

Organizatorii au apelat la cât mai multe afaceri mici din sectorul gastronomic, înființate de antreprenori români și au găsit cei mai buni furnizori, o garanție în plus a gustului și a calității. 

Nu rata nici: Distracția se mută la malul mării! Ce artiști vor urca pe scena de la Neversea

Organizatorii Neversea 2022 preconizează că recordul vânzărilor din zona de food-court va depăși recordul înregistrat la ediția dinainte de pandemie. În cadrul Neversea 2019 s-au vândut 120.000 de burgeri şi tot atâţia hot dogi, 200.000 de porţii de cartofi, 30.000 de pizza şi 50.000 de clătite.

Festivalul Neversea este renumit pentru că aduce în fața publicului cei mai bine cotați artiști la nivel mondial, iar anul acesta spectatorii vor avea ocazia să-l vadă Iive pe rapperul Tyga, care este și cap de afiș. 

Printre alți artiști ce vor urca pe scenă la Neversea 2022 se numără DJ-ul Danny Avila, DJ Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva și Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest). Pe scena principală vor urca și artiști români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans. Trio-ul fenomen de la One True Singer, format din Rareș, Adi și Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net