Peste 2.000 de euro, trei nopți de cazare lângă Neversea

Marile festivaluri au revenit în forță, în 2022, în România după o pauză de doi ani, impusă de contextul epidemiologic.

Astfel, marile evenimente, generatoare de mari profituri pentru toți comercianții din proximitate, își pun amprenta și asupra prețurilor practicate de „vecini”.

Neversea, între 7 și 10 iulie, la Constanța

Cum sezonul estival a început, principalul eveniment de pe Litoral se anunță festivalul Neversea. Cazarea în apropierea evenimentului desfășurat între 7 și 10 iulie, la Constanța este la mare căutare, lucru cunoscut și de operatorii locali.

Astfel, Antena 3 a descoperit că pentru 3 nopți de cazare, există și oferte care depășesc suma de 10.000 de lei. Adică, peste 2.000 de euro!

Citește și: Festivalul Neversea 2022. Când va avea loc și cât costă abonamentele

Costurile colosale sunt argumentate pentru că locurile de cazare ar fi moderne, complet utilate și, cel mai important, la nici 100 de metri de plajă.

Comercianții nu au timp să stea să se gândească la buzunarele clienților, din moment ce operatorii au ocazia se își mai revină după „daunele” suferite în pandemie. Astfel, se pare că unii petrecăreți s-au asigurat că vor avea unde să stea, încă de anul trecut.

Cazări rezervate din 2021

În orice destinație în care se întâmpla un eveniment mare, tarifele cresc. Se întâmpla și la noi pe litoral atunci când ne apropiem de acest festival. Îi sfătuim pe toți care nu și-au făcut rezevare, dar vor să vină la festival, să își sune deja agentul de turism, pentru a găsi cea mai convenabilă variantă de cazare”, a declarat  spune Corina Martin, proprietara unei agenții de turism pentru Antena 3.

"Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 și își deschide porțile în perioada 7-10 iulie. După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii.

Citește și: Polițist, prins cu droguri la festivalul Saga, din București

Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams", au anunțat organizatorii festivalului din iulie.

Cât costă accesul la Neversea

Abonamentele sunt disponibile, pe site-ul neversea.com, la următoarele prețuri:

  • General Access Basic, 4 zile – 104 euro + taxe
  • General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe
  • VIP, 4 zile – 260 euro + taxe

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net