Iarna aceasta încearcă ținute stratificate cu veste bărbați. Verificați cum să le purtați

29 noiembrie 2021
article img

Variantă de compromis între gecile de iarnă și jachetele de primăvară-toamnă, vesta pentru bărbați reprezintă alegerea la modă pe care o poți face pentru ținutele sport, casual sau elegante pe care dorești să le porți cu diverse ocazii.

Aspect, material, culoare și design, toate acestea sunt criterii de care trebuie să ții cont atunci când alegi vesta potrivită pentru a o asorta la ținutele confortabile în stilul preferat, alături de modul de asortare și ocazia cu care alegi să porți acest articol vestimentar. Iată câteva dintre informațiile și sfaturile utile privitoare la modul în care poți alege și purta o vestă pentru bărbați. 

Ce vestă pentru bărbați să alegi în funcție de stil?

Stil elegant, stil casual sau stil sport, oricare dintre acestea te-ar caracteriza, ai posibilitatea de a alege Veste bărbați ideale pe care să leporți la ținutele tale personalizate. Alege vesta potrivită stilului tău din marea varietate de modele pe care le poți găsi în magazinul nostru. Vestele matlasate sunt în varianta cu glugă, într-o singură culoare sau în două culori, sunt ideale fie pentru ținutele sport, fie pentru cele la care dorești un plus de eleganță, mai ales dacă este vorba despre o variantă de vestă satinată, iar vestele matlasate în varianta cu glugă pot completa ținutele sport sau pe cele casual, mai ales dacă dorești un aspect chic la modă. 

Ce vestă să alegi pentru un confort deosebit?

Dacă confortul termic este cel care primează, alege o vestă cu puf care îndeplinește cel mai bine acest criteriu. Recunoscute pentru căldura pe care o oferă, vestele cu puf nu sunt numai extrem de frumoase și cu un design modern, ci sunt și ușoare, astfel că purtările vor deveni mai plăcute, iar vesta va fi articolul vestimentar cel mai dorit și cel mai ușor de purtat din întreaga garderobă. 

Ce culoare să alegi pentru ținute la modă?

Modelele de veste bărbătești pe care le poți găsi în magazinele fizice și online sunt numeroase și versatile nu numai prin modelul și aspectul avut, ci și prin culoarea și combinațiile de culoare care pot fi, de multe ori, inedite. Chiar și cele mai pretențioase persoane pot găsi vesta perfectă pentru completarea ținutei, mai ales că există și varianta unor combinații de culoare în tendințe. Alb cu negru și albastru, galben cu negru, argintiu, galben, roșu sau bleumarin cu negru, oricare dintre aceste combinații îți este la îndemână și din oricare poți alege varianta preferată. De asemenea, ai posibilitatea de a alege să fii altfel dacă alegi o vestă kaki sau grafit army cu glugă sau chiar o vestă matlasată de culoare bordo, dacă ești o persoană mai îndrăzneață, care dorește să iasă din tipare și să se simtă bine în ceea ce poartă. 

Alege să porți vesta preferată alături de o pereche de pantaloni asortați și de un pulover cu care să creezi contrastul perfect, iar ținutele tale vor căpăta un plus de originalitate.