Incredibil! Cum au reuşit nişte peşti să facă plăţi online, cu cardul stăpânului lor

Animalele noastre de companie au momente în care ne pot surprinde, fără doar şi poate, însă, de data aceasta un vlogger a trăit ceva cu totul neobişnuit. Peştii de care are grijă au fost suprinşi într-o transmisiune live, în timp ce preiau controlul asupra consolei de jocuri Nintendo Switch a stăpânului lor, timp de câteva ore. În mod incredibil, aceştia au reuşit să îi schimbe numele de utilizator şi chiar facă plăţi online prin PayPal, cu cardul bărbatului.

Peștii sunt foarte inteligenți, dar nimeni nu se aștepta la asta (Foto: Arhiva)
Peștii sunt foarte inteligenți, dar nimeni nu se aștepta la asta (Foto: Arhiva)

Peştii despre care vorbim sunt cei ai vloggerului Mutekimaru, popular în rândul comunităţii de gaming de pe Youtube, care publică deseori videoclipuri în care peştii săi se joacă diferite jocuri.

Aceştia sunt peşti betta, cunoscuţi şi sub numele de "peşti luptători siamezi", pe care utilizatorul îi foloseşte în experienţele sale de gaming. Mai precis, Maurice, Moo și Ponyo au posibilitatea de a controla butoanele controller-ului de Nintendo Switch prin intermediul unui sistem sofisticat cu senzori de mişcare, care practic, sincronizeaza mişcarea de deplasare în acvariu cu acţiunile ce sunt înregistrate de consola portabilă.

De-a lungul timpului, se pare că aceştia au reuşit să termine mai multe jocuri Pokémon. Nu se ştie totuşi, de ce youtuber-ul a ales tocmai aceşti peşti, însă este cunoscut faptul că ar fi o specie mult mai inteligentă decât altele. Cu toate acestea, tehnologia de ultimă generaţie a dus la o întorsătură neaşteptată. 

Peştii au plătit cu cardul de credit al stăpânului

Situaţia incredibilă a început după ce, în timpul unei transmisiuni live pe Youtube, în care peştii se jucau Pokemon Violet, stăpânul lor a decis să facă o pauză, moment în care a plecat din faţa ecranului. Neştiind ce urma să se întâmple, omul a lăsat peştii nesupravegheaţi, timp în care în urma unei erori sistemul a ieşit din joc şi a intrat în pagina de pornire.

Cum peştii încă aveau controlul asupra consolei, de acolo, a început o întreaga aventură. În următoarele câteva ore, aceștia au schimbat numele proprietarului pe contul lui de Switch, au descărcat un nou avatar, au creat un cont PayPal (și a trimis un e-mail în acest sens proprietarului) și chiar au citit un set de termeni și condiții pe Nintendo eShop, conform CNN. 

Mai mult decât atât peştii au reuşit să adauge şi 500 de yeni, echivalentul a 4 dolari, în contul de Switch al lui Mutekimaru, expunându-i detaliile cardului de credit în timpul transmisiunii live.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar oamenii s-au amuzat pe seama momentului neobişnuit.

Peștii au citit termenii și condițiile. Mulți dintre noi, oamenii, nu citim termenii serviciului, dar peștii sunt mai deștepți decât noi”, a comentat un internaut pe YouTube. 

Videoclipul a fost însoţit de un mesaj amuzant în titlu: „Acesta este primul videoclip șocant din lume în care un pește de companie face o achiziție cu cardul de credit al proprietarului său”, conform Insider. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net