„Insula Pedofililor”, vândută cu o sumă colosală! A aparținut infamului afacerist Jeffrey Epstein

Ultima actualizare:

Antreprenorul Stephen Deckoff a cumpărat insula Little St. James, supranumită  „Insula Pedofililor” sau  „Insula Orgiilor”. Aceasta a aparținut lui Jeffrey Epstein și era locul unde el și prietenii lui celebri abuzau fete minore și dădeau petreceri extravagante.

Insula Little St. James, supranumită  „Insula Pedofililor” (foto Profimedia)
Insula Little St. James, supranumită „Insula Pedofililor” (foto Profimedia)

 Jeffrey Epstein a murit în pușcărie, unde a ajuns pentru că a făcut trafic cu minori

Stephen Deckoff, antreprenorul și investitorul din spatele proiectului, va dezvolta un hotel de lux cu 25 de camere pe insula Little St James, care face parte din Insulele Virgine Americane, și plănuiește să deschidă resortul de lux până în 2025. Dar Deckoff va trebui să îi convingă pe turiștii bogați să-și petreacă timpul liber pe o insulă folosită cândva de Epstein pentru a viola și a abuza tinere. Infamul afacerist american s-a sinucis în pușcărie, în 2019.

Little St James a fost poreclită „Insula Pedofililor” de către locuitorii Insulelor Virgine Americane. Epstein a cumpărat-o în 1998 pentru 7,5 milioane de dolari. El a cumpărat și Great St James, insula mai mare de lângă ea, în 2016 pentru 22,5 milioane de dolari.

Cumpărătorul vrea să-i «spele» trecutul

Miercuri, Deckoff le-a cumpărat pe ambele pentru 60 de milioane de dolari. Anunțându-și planul pentru insule, afaceristul, care are o avere de 3 miliarde de dolari, a subliniat că nu l-a întâlnit niciodată pe Epstein și a vizitat insulele pentru prima dată după ce au fost scoase la vânzare, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Trecutul tulburător al insulei Little St James a fost documentat pe scară largă în fotografii, mărturiile victimelor și procesele intentate împotriva lui Epstein și a asociaților săi. El- cu ajutorul confidentei sale Ghislaine Maxwell - a traficat multe fete tinere pe insulă, unde au fost violate și abuzate. În acest scandal a fost implicat și prințul Andrew, fratele Regelui Charles al III-lea, care a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 17 ani, chiar pe insula lui Epstein.

Epstein a angajat 200 de muncitori după cumpărarea insulei pentru a construi o vilă din piatră, două case de oaspeți, un heliport și o structură bizară, care are cupolă de aur, ce seamănă cu un templu. A fost construită între 2009 și 2013, dar rămâne neclar pentru ce a fost folosită clădirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net