La doar trei ani, acest copil conduce Ferrari-ul tatălui său! Imagini virale

Ultima actualizare:

La doar trei ani, Zayn Sofuoğlu abia poate ajunge la pedalele unei mașini și nici măcar nu poate vedea dincolo de volan, totuși, cumva, conduce mai bine decât majoritatea oamenilor. Fiul cel mai mic al motociclistului turc Kenan Sofuoğlu (38 de ani), Zayn și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale înconjurat de motociclete și supermașini puternice și probabil că are mai multă experiență cu ele decât cei mai mulți adulți.

Zayn Sofuoğlu are doar 3 ani dar este un șofer iscusit (Foto: Instagram)
Zayn Sofuoğlu are doar 3 ani dar este un șofer iscusit (Foto: Instagram)

Imaginile cu șoferul de trei ani au stârnit controverse

 Zayn nu avea nici măcar doi ani când tatăl său, care deține un record de cinci titluri la Campionatul Mondial Supersport, a început să posteze videoclipuri cu el mergând pe motocicletă, pe aleea casei familiei lor. De atunci, copilul și-a perfecționat abilitățile de șofer, iar acum este capabil să manevreze și să parcheze cu lejeritate diverse supermașini, chiar dacă nici măcar nu poate vedea prin parbriz...

Zayn Sofuoğlu are aproape un milion de urmăritori pe Instagram. Este un copil special care pare capabil de lucruri incredibile, la care alți copii de trei ani nici măcar nu visează. Cel mai recent clip viral îl surprinde pe micuț în interiorul Ferarri-ului SF 90 Stradale al familiei, în timp ce scoate bijuteria pe patru roți dintr-un garaj, cu dibăcia unui adevărat expert, potrivit odditycentral.com.

În 2021, Kenan Sofuoğlu, care este membru al Parlamentului turc din Partidul Justiției și Dezvoltarii (AKP), a fost criticat pentru că și-a pus fiul în pericol, lăsându-l să meargă cu motociclete și supermașini, iar videoclipurile recente au strâns, de asemenea, numeroase comentarii negative. Cu toate acestea, familia nu se dezminte și continuă să publice înregistrări video cu micuțul șofer.

Nu există nicio îndoială că Zayn este extrem de talentat, dar controversa în jurul vârstei lui este, de asemenea, de înțeles, deși părinții lui sunt mereu acolo pentru a se asigura că nu se întâmplă nimic grav.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net