Legătura dintre Angela Lansbury și liderul celebrului cult criminal condus de Charles Manson

Ultima actualizare:

În vremurile tulburi, din anii 60, o grupare periculoasă, organizată sub forma unui cult al cărui lider era Charles Manson căpăta notorietate printre tinerii americani.

Diedre și Anthony, consumatori de droguri grele, din adolescență

Printre cei care au cochetat cu liderul care avea să influențeze o serie de crime oribile s-a numărat și Diedre, fiica regretatei Angela Lansbury.

Celebra artistă a povestit episodul, într-un interviu acordat DailyMail.com, în 2014. Diedre, acum în vârstă de 69 de ani, obișnuia să „împrumute”, fără consimțământ, cardul de credit al mamei sale pentru a achiziționa diverse bunuri pentru cultul lui Charles Manson.

Citește și: Marea doamnă a Hollywood-ului, actrița Angela Lansbury, s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani

De altfel, atunci când adepții acestuia au fost prinși, după seria de crime sângeroase care șocat o lume întreagă, fiica actriței Angela Lansbury era trecută pe o listă a suspecților, fiind bănuită că făcea parte din cercul de apropiați ai lui Charles Manson.

Relația lor, însă, fusese întreruptă înainte ca gruparea să comită crimele, inclusiv uciderea actriței Sharon Tate, soția gravidă a regizorului de origine poloneză Roman Polanski.

Angela Lansbury a pus piciorul în prag când a aflat în ce anturaj intrase Diedre, mai ales că nici fiul ei, Anthony, acum în vârstă de 70 de ani, începuse să aibă necazuri din cauza dependenței de narcotice.

Vezi și: Angela Lansbury: «Am 90 de ani, dar mă retrag în 2018!»

Pentru a-și proteja copiii, adolsecenți în acea perioadă, Angela Lansbury a luat atitudine și a recurs la o strategie drastică. A părăsit nu doar Los Angeles, ci SUA! Astfel, artista și-a relocat familia în Irlanda, de unde provenea mama ei.

Cei doi copii au revenit cu picioarele pe pământ, Anthony, fost consumator de heroină ajungând chiar să regizeze câteva episoade din celebra serie „Verdict: crimă!”, în care Angela Lansbury interpreta rolul principal.

Un medic le-a prescris metadonă, deoarece Diedre și Anthony erau intoxicați cu droguri puternice. Nu am nici o îndoială că dacă nu ne-am fi mutat, ajungeam să pierdem cel puțin un copil”, a povestit Angela Lansbury, citată de Daily Mail.

Nu rata nici: Fostă membră a clanului Manson rupe tăcerea! Cum le convingea pe tinere să îi urmeze planurile bolnave

Actrița Angela Lansbury, cunoscută publicului român din serialul de succes „Verdict: crimă!” a murit la venerabilă vârstă de 96 de ani, marți, 11 octombrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg