Locul care i-a înnebunit pe șoferii din România. Toți se „împiedică” de trecerea de pietoni dublă

Ultima actualizare:

Minunile în România sunt tot mai mari și se găsesc la tot pasul. Vorbim mai exact de minunile rutiere ce răsar pe șoselele din țara noastra, și așa degradate, ca ciupercile după ploaie. Una dintre ele se află chiar la Rădăuți, acolo unde pietonii și șoferii aveau impresia că văd dublu, când colo ce vedeau, de fapt, era... o trecere de pietoni dublă! Vă prezentăm acum zebrele din țara noastră care induc în eroare oamenii.

Trecere de pietoni jpg

Trecerea de pietoni dublă

După cum spuneam, la Rădăuți se află o trecere de pietoni dublă adusă în vederea publicului de cei de la Bucovina News. MAi exact, cum te plimbi pe străzile din Rădăuți, la un moment dat vei avea ocazia să te întâlnești cu două treceri de pietoni, poziționate una față de cealaltă la doar câțiva pași distanță, 8 la număr, după cum se arată și în clipul ajuns viral pe internet.

Zebrele sunt acolo se ani de zile, spun localnicii care deja s-au obișnuit cu ele. De o parte și de alta a străzii se află un liceu și o școală specială, iar fiecare instituție, are practic trecerea ei. O explicație a acestei minuni rutiere ar fi fluxul mare de elevi care circulă zilnic, însă marcajele încurcă cu siguranță șoferii care se văd nevoiți să oprească la fiecare dintre ele. Oricum ar fi, situația poate fi considerată una de-a râsu-plânsu.

Trecerea de pietoni care dă din șanț în parapet

Tot cei de la Bucovina News prezintă un alt miracol rutier care îi induce în eroare pe locanicii din Suceava, acolo unde zebra duce din șanț în parapet.

Mai mult de atît, proiectul a fost avizat de Poliția Rutieră, deși în mod evident nu servește nimănui. Constructorii vin cu explicația conform căreia în proiect au fost prevăzute și trotuare pe care n-au mai reușit să le amenajeze din cauza vremii. 

"În primul rând, acolo lucrarea nu este gata. Deci pe partea de care aţi văzut dumneavoastră că se duce în șanț, vine făcut un trotuar. Trotuarul nu este gata. Acolo vine montat un parapet. Sigur că şi eu m-am întrebat, ca şi dumneavoastră, i-am întrebat pe cei care au marcat, pe reprezentantul primăriei, care a participat la lucrarile de marcaj de acolo. Spune că a respectat întocmai planşa avizată spre neschimbare de către poliţia rutieră", a declarat Ion Lungu, primarul din Suceava., potrivit Observatornews

Trecerea de pietoni din câmp

Tot pe plaiurile Moldovei, într-o comună din Iași găsim o trecere de pieton amplasată fix în mijlocul câmpului! Mai precis, cum circulați pe DJ282a, între localitățile Iepureni și Larga Jijia aveți ocazia să vedeți minunea zebrei amplasată în mijlocul câmpului și prevăzută cu indicatoare, nu cumva să le scape din vedere șoferilor.

După spusele primarul din comuna Movileni, Constantin Hodoroabă, aceasta nu ar fi amenajată de el, ci face parte dintr-un proiect de abilitare a drumului DJ282a, potrivit BZI. Mai mult, se pare că la 20 de metri depărtare se află o stație pentru transportul public în comun care deservește localnicilor din  satele Iepureni și Ursoaia, așa că trecerea de pietoni le-ar fi de folos acestora, potrivit aceleași surse. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net