Locul din România care a înnebunit turiștii străini! Vin cu avionul pentru o zi la piscină

Ultima actualizare:

Piscinele și ștrandurile sunt pline de cei care nu au reuşit încă să plece la mare, sau doresc o zi în care să se răcorească. Iar una dintre cele mai căutate destinații din România și cel mai mare centru de relaxare din ţară, dar şi din Europa, este Therme București. Turiști din întreaga lume se înghesuie pentru o zi la piscină, unii vin chiar cu avionul pentru o zi de relaxare aici.

Turiştii străini vin cu avionul pentru o zi la Therme București / Foto: Arhiva Click!
Turiştii străini vin cu avionul pentru o zi la Therme București / Foto: Arhiva Click!

Therme, cel mai mare centru de relaxare din ţară, dar şi din Europa, compus din trei zone, respectiv: The Galaxy, Palm și Elysium, este neîncăpător la această oră. Turiști din întreaga lume vin la cel mai luxos centru din Europa pentru relaxare și pentru a se bucura de o zi la piscină.

„E distracţie şi relaxare atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Programul acestei piscine de la marginea Bucureştiului s-a extins în aceste zile pentru că este vacanţa de Sfânta Maria şi sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti, atât din ţară, cât şi din străinătate.

A apărut un trend ca turiştii străini să vină chiar şi pentru o zi cu avionul la noi în ţară, special pentru aceste piscine cu apă termală. Sunt destul de mulţi oameni, unii se relaxează cu un cocktail, alţii se bucură de soare, dar şi de programele de sport în apă şi de activităţile pregătite de piscină.

Cel mai luxos centru de relaxare din Europa 

Totodată, copiii sunt extrem de fericiţi pentru că se pot distra la tobogane pe tot parcursul zilei. Distracţia nu este departe de cea de pe litoral. Cine nu a ajuns la mare weekendul acesta are timp să se bucure de soare la piscinele din Bucureşti”, spune Ingrid Tîrziu, reporter Observator.ro.

Therme București este compus din trei zone, respectiv: The Galaxy - cea mai ieftină și la mare căutare mai ales pentru copii, Palm - are acces la piscina exterioară și la șezlonguri, și Elysium - un adevărat spa, cu saună și tratamente, dar și cu prețuri pe măsură. Prețul de pornire pentru doi adulți, în weekend, de exemplu, este de minim 132 de lei pentru 3 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cristo velato sansevero jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net