Locul magic din România adorat de părinți și copii. Experiența costă puțin, iar destinația e de vis

În inima Transilvaniei se ascunde un colț de rai, un loc în care aventura și frumusețea naturii se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat pentru întreaga familie. Această oază de bucurie și încântare este Cheile Turzii, un loc adorat de părinți și copii, un loc pe care călătorînbascheți te invită să-l descoperi.

Transilvania. Foto: arhiva.
Transilvania. Foto: arhiva.

Situate la doar 35 de kilometri de Cluj-Napoca, la 424 de kilometri de București, 405 de kilometri de Iași și 289 de kilometri de Timișoara, Cheile Turzii te îmbie cu un peisaj spectaculos și activități captivante pentru toți cei dornici să evadeze din rutina zilnică.

Tiroliana Cheile Turzii

În mijlocul acestei priveliști de basm se află Tiroliana Cheile Turzii, o atracție ce cucerește inimile celor mici și mari. Cu o lungime de 600 de metri și o diferență de nivel de 100 de metri, tiroliana te propulsează la viteze de până la 100 de kilometri pe oră, oferindu-ți o experiență de neuitat. Iar surpriza plăcută vine odată cu prețul accesibil: doar 35 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți.

Ce mai poți explora în această zonă

Dar aventura nu se oprește aici. La Cheile Turzii poți explora și Via Ferrata, unde poți închiria echipamentul necesar pentru a te bucura în siguranță de escaladă. De asemenea, nu uita să vizitezi satul Rimetea sau să explorezi Salina Turda, aflată la doar 13 kilometri distanță.

În mijlocul acestui paradis, nu putem să nu ne amintim că este datoria noastră să îl protejăm și să îl păstrăm curat. "De reținut: e un loc superb, care ne oferă multe amintiri de neuitat. Și e important să îl păstrăm curat, luând gunoiul cu noi și încurajând și pe alții să facă la fel, ca frumusețea Cheilor Turzii să rămână neatinsă", au scris pe Instagram cei de la calatorinbascheti.

Așadar, când vei căuta următoarea destinație pentru o escapadă de vis în România, nu uita să iei în considerare Cheile Turzii. Este un loc magic care te va fermeca cu peisajele sale idilice și cu aventurile pline de adrenalină pe care le oferă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net