Moment special în Familia Regală a României. Mesajul transmis de fostul Principe Nicolae

Ultima actualizare:

Motiv de sărbătoare în familia fostului Principe Nicolae al României și a frumoasei sale soții, Alina-Maria de Roumanie! Îndrăgitul cuplu a sărbătorit 5 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Iată ce mesaj a transmis Nicolae Medforth-Mills!

Moment special în Familia Regală a României
Moment special în Familia Regală a României

Iată că au trecut 5 ani de când cuplul a făcut marele pas și a decis să întemeieze o familie. Pentru a marca acest moment special fostul Principe Nicolae a distribuit pe rețelele de socializare mai multe poze de la nuntă însoțite de mesajul „5 ani de la savârșirea Tainei Sfintei Cununii! La mulți ani Alina-Maria de Roumanie. 🥂💐”.

După cum știm, cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, iar religios un an mai târziu, la Sinaia. La ceremonia specială au participat IPS Calinic al Argeșului și Muscelului. Din păcate, la nuntă, din Familia Regală a participat doar sora lui Nicolae, Elisabeta Karina, cea care i-a preluat și succesiunea la tron. Astfel că, nici Majestatea sa Principesa Margareta și nici Principesa, mama lui Nicolae, nu au fost prezente.

Nunta a fost una demnă de niște prinți. Cu peste 200 de invitți din 13 țări, aceștia au petrecut cum nu se poate mai frumos. Nicolae și Alina au fost conduși la biserică de nașii lor: Liviu şi Simona Popescu, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti, și ei foarte eleganți. Cele șase domnișoare de onoare, printre care și sora lui Nicolae, Karina, au purtat rochii lungi, coraille. Petrecerea de nuntă a avut loc la Hotel Casino din Sinaia.

De la acest moment special au trecut câțiva ani, timp în care familia s-a mărit! Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria sunt părinții a doi copii superbi! Alexandra-Maria în vârstă de aproape 3 ani și mezinul, care poartă numele străbunicului său, Mihai, în vârstă de un an și 5 luni. Cei mici sunt o adevărată sursă de bucurie și iubire pentru cuplul regal. Fostul Principe Nicolae mai are o fetiță provenită din relația cu Nicoleta Cîrjan.

Cine este soția fostului Principe Nicolae

Alina-Maria de Roumania este o prezență extrem de discretă și naturală, ceea ce o face foarte apreciată de către urmăritori. Cei doi se știu din 2014, dar au început o relație mai târziu. Înainte de a-și cunoaște soțul, Alina de Roumanie, cum se numește după căsătorie, s-a iubit timp de șase ani cu fiul fostului ministru de Interne, Vasile Blaga. Relația Alinei cu Sebastian Blaga s-a consumat la Munchen, în Germania, unde amândoi se aflau la studii, și s-a încheiat, în momentul în care Alina a decis să se întoarcă în România, iar Sebastian Blaga a hotărât să rămână peste hotare. 

Alina Binder a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de socializare.

Alina Maria Binder a lucrat la Asociația Piloților Privați România, apoi la Asociația Piloților Privați din Marea Britanie, la departamentul Relații Publice. Pasiunea tatălui pentru aviație s-a transmis și fiicei sale, astfel că Alina Binder a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot. Alina Binder are un frate, Mihai, care lucrează pentru Microsoft, iar mama sa, Rodica, este învățătoare la o școală din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net