Momentul în care Moș Crăciun arestează mai mulți traficanți de droguri! Imagini virale

Ca-n filme! Doi polițiști costumați în Moș Crăciun au arestat mai mulți traficanți de droguri, în Peru, sâmbătă, chiar în Ajunul Crăciunului, într-o operațiune care a devenit virală pe rețelele sociale. 

Polițiștii s-au costumat în Moș Crăciun și au arestat doi traficanți (Foto: captură video)
Polițiștii s-au costumat în Moș Crăciun și au arestat doi traficanți (Foto: captură video)

O bandă de traficanți de droguri din Peru a trăit un Ajun al Crăciunului mai special! Ei au avut parte de șocul vieții lor, când „afacerea” lor a fost oprită de polițiști îmbrăcați în costume de Moș Crăciun. Oamenilor legii din țara din America de Sud le place adesea să se distreze puțin cu raidurile lor, ajutând să atragă atenția publicului asupra muncii lor dificile, potrivit publicației britanice Metro.

Polițiștii deghizați în Moș Crăciun au stricat planurile traficanților de droguri

În cel mai recent exemplu, polițiștii din Peru au decis că cel mai bun mod de a se strecura într-un cartier periculos de la nord de Lima a fost să se costumeze în Moș Crăciun, având în vederecă era Ajunul Crăciunuui. Și iată că strategia lor ambițioasă a fost un real succes, permițându-le să prindă în flagrant doi traficanți, care nu se așteptau să se trezească la ușă cu oamenii legii. 

Șeful Escadrilei Verzi a Poliției Naționale din Peru, colonelul Walter Palomino, a declarat reporterilor: „Strategia a avut succes. Crăciunul a venit peste Renul cel Rău.” Unul dintre cei doi bărbați capturați a primit pseudonimul „Grinch”, atunci când a fost prezentat presei – un nume potrivit pentru cineva a cărui afacere a demonstrat o lipsă acută de spirit al Crăciunului.

În timpul raidului de ieri, Moș Crăciun nu a venit cu sacul plin de cadouri, ci a fost înarmat cu un baros, pe care l-a folosit pentru a doborî ușa dealerilor. El și ajutoarele sale au reușit să confiște sute de pachete de marijuana și cocaină de la adresa din Huaral, la aproximativ 45 mile nord de capitala peruană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net