Paris Hilton îl așteaptă pe Moș Crăciun mai mult dezbrăcată! Imagini incendiare

Paris Hilton (42 de ani) a ales să îl aștepte pe Moș Crăciun mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată. Diva s-a fotografiat lângă brad, în ipostaze super sexy, așa cum o vede doar soțul eu, Carter Reum (42 de ani).

Paris Hilton s-a pozat în fața braudului de Crăciun, în lenjerie intimă roșie. Decembrie 2023
Paris Hilton s-a îmbrăcat într-un set de lenjerie intimă roșie (Foto: Instagram)

Paris Hilton s-a transformat într-o Crăciuniță! Starul s-a îmbrăcat într-o lenjerie intimă de culoare roșie, cu portjartier, și a fost protagonista unei ședințe foto provocatoare, chiar la ea în casă. Desigur, nu a lipsit căciula de Moș, pentru ca totul să fie mai festiv! Blondina și-a accesorizat ținuta provocatoare, o pereche de pantofi roșii cu toc cui și mănuși din plasă. Vedeta, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, a făcut furori cu aceste noi fotografii, pe care le-a publicat pe contul său oficial de Instagram, acolo unde are peste 25 de milioane de fani. Sunteți pe lista celor buni sau celor obraznici?, i-a întrebat Paris pe admiratorii ei.

Paris Hilton are doi copii

Moștenitoarea imperiului Hilton a devenit mamă anul acesta, cu ajutorul unei mame-surogat. Ea și soțul ei au acum doi copii, Phoenix (10 luni) și London, care a venit pe lume pe 11 noiembrie. „Sunt atât de fericită că am găsit partenerul perfect. Carter este un înger și un tată incredibil. Este atât de drăguț să-i văd împreună și pur și simplu iubesc atât de mult acest copil (pe Phoenix n.r.). Stă întins pe pieptul meu și se uită în ochii mei, inima mea pur și simplu se topește. De când l-am văzut prima oară, am simțit fericire în inima mea. Viața mea este completă acum. Mereu mi-am dorit să devin mamă.”, a declarat Paris Hilton în februarie, potrivit US Magazine. Cât despre fiica ei, celebra blondă a dezvăluit că acum o înțelege pe mama ei, care a fost strictă cu ea în copilărie.

„Acum că sunt și eu mamă, înțeleg perfect. Sunt îngrozită de momentul când va fi adolescentă și va vrea să meargă la întâlniri și să iasă în oraș. Doar pentru că știu cum este....Nu vreau să fiu prea strictă cu ea.”, a explicat Hilton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net