Motivul pentru care trebuie să ai două cearșafuri pe pat atunci când dormi. Metoda scandinavă care te scapă de o mare problemă

După o zi lungă și grea, primul nostru gând este să ajungem mai repede în pat să ne relaxăm. Însă, de multe ori avem probleme cu somnul. Te-ai gândit vreodată că dacă ai două cearșafuri în pat când te pui la somn, vei scăpa de această problemă? Nu este o glumă. Această metodă scandinavă te poate scăpa de mai multe probleme, însă se aplică doar în cazul cuplurilor.

De ce să ai două cearșafuri în pat când te pui la culcare / Foto: Pexels
De ce să ai două cearșafuri în pat când te pui la culcare / Foto: Pexels

Așadar, metoda scandinavă se aplică doar în cazul cuplurilor și poate duce la rezolvarea multor probleme. Și ne întoarcem la întrebarea: de ce să ai două cearșafuri în pat când te pui la somn? Ei bine, sigur ai observat că, în timp ce dormi cu partenerul tău în pat, unul dintre voi trage cearșaful noaptea peste el, iar cealaltă persoană este destul de deranjată de acest gest. Acest factor, alături de sforăit, sau un dormit mai agitat, duce la un somn nefavorabil.

Metoda scandinavă poate rezolva o mare problemă

Așadar, prin metoda scandinavă, care implică să ai două cearșafuri în pat când te pui la culcare, sau două pături, în funcție de caz, fiecare are propriul cearșaf sau propria pătură și nu îl mai deranjează pe celălalt. Prin această metodă, fiecare partener în parte are spațiul lui personal în timpul nopții.

Și cum spun oamenii de știință, persoanele care dorm mai bine, sunt și mai fericite. De asemenea, partenerii se pot îmbrățișa, însă fără a se deranja atât de mult unul pe celălalt. Studiile au demonstrat că metoda scandinavă are un impact semnificativ asupra calității somnului, mai ales că fiecare partener primește ceea ce are nevoie, potrivit Glamour.com.

La urma urmei, cu toții avem nevoi diferite atunci când vine vorba de somn. Unora le place să le fie mai cald și se învelesc cu totul, alții preferă mai rece și se învelesc doar în anumite zone ale corpului. Dacă tu și partenerul tău folosiți două cearșafuri sau două pături, fiecare dintre voi poate alege modul în care dorește să doarmă.

Și probabil că acum vă întrebați dacă este ciudat să procedați așa într-o relație, sau dacă vă va distanța acest lucru. Răspunsul este nu, pentru că încă dormiți în același pat și aproape unul de celălalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net