Vești bune pentru americani! Mâncarea de pe TikTok le va fi livrată acasă, în câtiva pași simpli

TikTok se pregătește să lanseze un nou serviciu care va transforma videoclipurile sale virale cu alimente în mese pe care le puteți comanda și savura!

image

Aplicația socială colaborează cu Virtual Dining Concepts și Grubhub pentru a lansa anul viitor restaurantele marca „TikTok Kitchen” cu livrare numai în Statele Unite, după cum informează Bloomberg.

Meniul restaurantelor se va baza pe cele mai populare postări cu alimente virale de pe TikTok, pe care oamenii le pot primi apoi la ușă prin Grubhub. TikTok intenționează să lanseze aproximativ 300 de locații care vor începe să livreze felurile de mâncare în martie. Platforma intenționează să deschidă 1.000 de astfel de restaurante până la finalul anului viitor. 

image

Meniul inițial va include mâncăruri virale TikTok, cum ar fi paste feta coapte, un burger smash, coaste de porumb și chipsuri de paste. Feta coaptă, în special, a câștigat o reputație incredibilă în 2021, deoarece Google a raportat că a fost cel mai căutat fel de mâncare al anului, după ce a câștigat o popularitate imensă pe TikTok.

image

Vânzările din vânzările TikTok Kitchen vor merge atât pentru a sprijini creatorii care au inspirat elementul din meniu, cât și pentru a încuraja și a ajuta alți creatori să se exprime pe platformă, în conformitate cu misiunea TikTok de a inspira creativitatea și de a aduce bucurie utilizatorilor săi”, se arată într-un comunicat emis de către reprezentanții TikTok. 

TikTok este cunoscut pe scară largă pentru tendințele alimentare populare și abundă în  rețete virale care sunt adesea redistribuite pe alte platforme de socializare, cum ar fi Twitter, Instagram și Facebook.

TikTok, folosită de un miliard de oameni, la nivel global 

TikTok a înregistrat o creştere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani, în pofida faptului că a intrat în vizorul autorităţilor de reglementare din SUA şi alte regiuni. SUA, Europa, Brazilia şi Asia de Sud-Est sunt cele mai mari pieţe pentru TikTok, a precizat compania.

Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăţa, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma este utilizată de o comunitate diversă de familii, afaceri mici şi creatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net