Nu știai că ai așa ceva în mașina ta. Compartimentul secret descoperit de un șofer

Ultima actualizare:

Șoferii Skoda de pe TikTok au rămas uimiți, după ce au aflat că există un compartiment "secret" pentru umbrele, ascuns chiar în portierele mașinilor, scrie adevărul.ro.

În interiorul mașinii există un compartiment "secret" pentru umbrele Foto: Pixabay.com
În interiorul mașinii există un compartiment "secret" pentru umbrele Foto: Pixabay.com

Conducătorii auto pot crede că își cunosc vehiculele pe dinafară, dar mulți dintre ei au omis o caracteristică cheie pe care ar fi putut să o folosească în fiecare zi. Șoferii de Skoda au rămas uimiți după ce și-au dat seama că în mașinile lor există un compartiment secret de care nu știau.

„Compartiment secret pentru umbrele"

Într-un videoclip, postat online pe TikTok, se poate observa un compartiment pentru umbrele pe care mașinile îl au pe portieră. Clipul, care a adunat peste 3.000 de vizualizări, îl arată pe un tip care demonstrează cum se folosește locașul ascuns, cu legendă: "Compartimentul secret pentru umbrele!"

Skoda a inclus o umbrelă compactă pliabilă pe ușa berlinei. Superb, astfel încât șoferii nu trebuie să-și mai facă griji că vor ieși în ploaie. Fanii TikTok au rămas uimiți de clipurile similare postate online pentru a prezenta acest accesoriu esențial.

Ce au scris fanii TikTok

Unul dintre fani a scris: "Tehnologia este similară cu cea a unui Bentley". Un altul a întrebat: "Ce model Skoda este?". Cu toate acestea, alți telespectatori au luat comentariul pentru a spune că știau despre el pentru că era "în manual". Un al treilea a comentat: "Nu este un secret, pur și simplu nu știați". "Este în manual, nu e nimic secret în legătură cu asta", a spus un al patrulea.

Alți utilizatori au precizat că există un compartiment similar în ușa motoarelor Rolls-Royce și că este o caracteristică de mult timp respectată. 

Aceștia au scris: „Asta arată suspect de suspect ca o copiere a lui Rolls Royce sau nu știu, poate că Škoda este pe cale să înceapă să facă mașini premium alături de Audi."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net