Nuntă de fițe la piramide! Ce miliardar a organizat o paranghelie de miliarde de dolari, lângă Marele Sfinx

Ultima actualizare:

Miliardarul american Ankur Jain (34 de ani), de origine indiană, s-a căsătorit cu fosta luptătoare de wrestling Erika Hammond (33 de ani), în weekend. Petrecerea a avut loc în Egipt, mai exact lângă celebrele Piramide din Giza. Invitații au ajuns la eveniment cu un avion privat.

Ankur Jain și Erika Hammon, la nunta lor din Egipt
Ankur Jain și Erika Hammon au spus marele „DA” într-un cadru de vis (Foto: Instagram)

Ankur Jain, fondatorul companiei Bilt Rewards, a organizat o petrecere de nuntă opulentă, care ar fi costat câteva milioane de dolari. Proaspăta lui soție, Erika, a dezvăluit că planurile pentru ziua cea mare au durat un an, dar că tot efortul a meritat în cele din urmă.

Ea și Ankur s-au logodit în noiembrie 2022, dar nu s-au grăbit cu nunta pentru că au vrut să se distreze și să călătorească împreună. Anul trecut, au început să se gândească la eveniment și amândoi și-au dorit ceva cu adevărat grandios. Inițial, Ankur Jain ar fi vrut să-și facă nunta în spațiu, însă Erika a refuzat pentru că i-a fost frică să zboare cu o rachetă spațială. Așa că, le-a venit ideea de a organiza o nuntă „faraonică”, în Egipt.

Ankur Jain și Erika Hammond au avut 130 de invitați la nuntă

Ankur a mers în Egipt în copilărie cu familia sa și a vorbit mereu despre faptul că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lui! M-a dus și pe mine acolo și mi-am dat seama că este un loc cu adevăra special”, a dezvăluit ea, pentru tabloidul britanic Daily Mail. Nunta a fost oficiată de egiptologul Dr. Zahi Hawass, care le este și un bun prieten.

Ankur Jain, care deține o avere de 1,2 miliarde de dolari, și Erika Hammond au publicat mai multe imagini de la petrecerea lor de lux, pe rețelele sociale. Ea a purtat o rochie de mireasă de culoare albă cu motive aurii și o trenă lungă, iar el a ales un costum clasic de mire, de culoare neagră. Festivitățile au inclus o cină safari în inima junglei sud-africane și o ședere de trei zile. Numai asta i-a costat 2.000 de dolari pe noapte, pentru fiecare nuntaș, iar cheltuielile au fost suportate în întregime de cuplu.

Lista celor 130 de invitați a inclus celebrități și VIP-uri, printre care cântărețul Robin Thicke și soția sa April Love Geary, artistul Lance Bass și soțul său Michael Turchin, Ryan Serhant și soția sa Emilia, fostul guvernator al Texasului Rick Perry și soția sa Anita.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
feodor machnov the russian jpg
flori jpeg
bani jpg
flori jpeg
bani jpeg
Valea Oltului pe unde va trece Autostrada Sibiu Pitești în zona Cornetu Vâlcea Foto Daciana Stoica jpg
supermarket jpeg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net