O companie aeriană te lasă să zbori cu câinele în brațe! Suma halucinantă pe care o plătesc pasagerii

Ultima actualizare:

O companie britanică numită K9 Jets a introdus un serviciu de zbor exclusivist, pentru clienții bogătași, care își doresc să călătorească alături de prietenii lor necuvântători, pe ruta Dubai-Londra. Pentru 9.400 de euro (atenție!...doar dus), clienții au voie să stea cu cățeii în brațe, într-un mediu de lux, și să bea șampanie în timp ce călătoresc de la aeroportul internațional Al Maktoum din Dubai, la Farnborough, cu un avion Gulfstream IV-SP, potrivit The Guardian.

Pasagerii K9 Jets pot călători alături de căței (Foto: Instagram)
Pasagerii K9 Jets pot călători alături de căței (Foto: Instagram)

Inițiativa K9 Jets, criticată de ecologiști

„K9 Jets consideră că animalele de companie merită să călătorească în confort și cu stil alături de stăpânii lor”, a anunțat compania, pe rețelele sociale. Inițiativa a fost pusă la zid de ecologiștii care fac parte din grupul Extinction Rebellion, care spun că acest serviciu este inutil și că oamenii bogați nu realizează cât de mult rău fac avioanele private schimbărilor climatice.

„Nu există dovadă mai clară decât aceasta că persoanele foarte bogate sunt în stare să iubească animalele precum un membru al familiei, ceea ce într-un fel îmi dă speranță. Cu toate acestea, sunt stupefiat că nu își dau seama că modul lor de viață distruge lumea încunjorătoare. Sper că se vor trezi în curând la realitate”, a afirmat Todd Smith, purtător de cuvânt al Extinction Rebellion. 

„Aeroportul Farnbourough este celebru pentru astfel de forme excentrice de a călători. Nu sunt surprins deloc de serviciul oferit de K9 Jets. Ca fost pilot, e clar pentru mine că trebuie să încercă să creăm un mod de a călători mai sustenabil, mai curat și nu să extindem aceste aeroporturi private care folosesc avioane extrem de poluante”, a mai spus el.

Pe de altă parte, compania K9 Jets susține că serviciul său nu este destinat doar bogătașilor (deși prețul și-l permit doar ei) și că este foarte resonsabilă atunci când vine vorba de emisii de carbon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net