O femeie a cheltuit 315.000 $ pe o petrecere de divorț, cu banii fostului soț!

Cine spune că doar nunțile sunt prilej de petreceri și voie bună? Iată că și divorțurile pot fi așa. O femeie din Marea Britanie, care a rămas anonimă, a sărbătorit faptul că e din nou singură. Totul pe banii fostului soț! Iar suma nu a fost deloc mică: 315.000 de dolari.

Cofetarul Debbie Wingham lângă un tort în formă de inimă
Cofetarul Debbie Wingham a realizat tortul de la acest eveniment (Foto: Profimedia)

Cofetarul Debbie Wingham (42 de ani), din Doncaster, a povestit că a fost angajat de femeia divorțată pentru o petrecere cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Nu a fost un eveniment obișnuit, ci o celebrare a unui divorț, la care au fost invitate doar femei. Proaspăta divorțată a închiriat o vilă din Spania, unde a organizat o petrecere de zile mari. Debbie a gătit un tort uriaș, în formă de inimă, care a costat 25.000 de dolari. Bucătăreasa susține că această prăjitură a fost piesa centrală a petrecerii. Inima dulce a avut un diametru de 1,5 m, iar pentru realizarea ei, Wingham a folosit 30 de ouă și 600 de flori comestibile. Pe tort, au fost mai multe inimioare cu confetti comestibile, pe care mesenii le-au putut sparge folosind un topor Louis Vuitton.

La masă au fost servite astfel de băuturi (Profimedia)
La masă au fost servite astfel de băuturi (Profimedia)

Invitatele au primit cadouri

Femeile care au avut ocazia să petreacă în Casa de los Bates, în Malaga, au avut parte și de un cocktailuri exotice, jocuri cu tema crimă misterioasă – în care invitatele au fost nevoite să rezolve un caz fictiv de omucidere, muzică Live și o ședință foto. Femeia divorțată a cerut ca pe unele prăjituri să fie scris mesajul: „Și-a făcut-o cu mâna lui!”.

Vila unde a avut loc petrecerea (Foto: Profimedia)
Vila unde a avut loc petrecerea (Foto: Profimedia)

La sfârșitul petrecerii, fiecare invitat a plecat acasă cu o sacoșă plină cu diverse cadouri, în valoare de 12.000 de dolari, potrivit publicației britanice Metro. „Doamna care a dat petrecerea a spus că a plătit-o cu prima ei plată de pensie alimentară primită de la fostul soț și că e mândră de cum a cheltuit banii.”, a declarat o sursă care a luat parte la eveniment. „A fost modalitatea perfectă de a marca următorul capitol al vieții ei și de a reafirma importanța relațiilor sale cu prietenele ei apropiate”. Evenimentul extravagant a fost organizat de DM Promotions, despre care se spune că au lucrat cu Rita Ora și Rihanna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net