O femeie și-a violat și sechestrat prietena, dar a fost arestată pentru un SMS


    Jesamine Hearsum (24 de ani) foto: dailymail.co.uk
Jesamine Hearsum (24 de ani) foto: dailymail.co.uk

O femeie lesbiană și-a dezbrăcat și violat prietena pe care o sechestrase în locuința proprie, însă aceste acte de violență nu au adus-o după gratii.

Jesamine Hearsum (34 de ani) a scăpat de pedeapsa cu închisoarea după ce a agresat o altă femeie și a închis-o în locuința sa din Stroud, Anglia, a dezbrăcat-o cu ajutorul unui cuțit și a abuzat-o sexual. Toate acestea s-au întâmplat în anul 2014, potrivit dailymail.co.uk. În 2015, judecătorii au decis să nu o întemnițeze, chiar dacă la acel moment, Jesamine a pledat vinovată pentru sechestrare, agresiune sexuală, bătaie și hărțuire.

Recent, judecătorul Michael Harington, care s-a ocupat de caz, a condamnat-o pe femeie la trei luni de închisoare, însă de data aceasta, pentru un mesaj pe telefon. Ordinul de restricție cerut de victimă împotriva agresoarei a fost extins, după ce Jesamine i-a trimis SMS-uri vulgare.

Într-unul dintre aceste mesaje, agresoarea o numea pe victimă „șobolan de canal” și „c**vă grasă”. Acestea au fost trimise la aproximativ doi ani după atac. Victima a declarat că SMS-urile i-au adus aminte de cele întâmplate, în urma cărora a rămas cu traume. „Infracțiunea inițială a fost un lucru insuportabil, traumatic. A avut un impact major asupra vieții mele. Timp de câteva luni, nu am putut folosi cuțitul de bucătărie să îmi tai mâncarea. Îi vedeam fața în timp ce mă amenința cu cuțitul și îmi marca mâna. Mi-a fost imposibil să vorbesc despre incident fără să izbucnesc în lacrimi”, a explicat femeia.

Victima a declarat că abia reușea să reia cursul normal al vieții când Jesamine a început să o contacteze din nou. „Mesajele au devenit sinistre și amenințătoare – m-a amenințat că vine la mine acasă și că mă înjunghie. Am stat foarte mult timp închisă în dormitor, tremurând. A fost, atunci, pedepsită pe cale legală pentru că m-a contactat și m-am simțit foarte dezamăgită față de poliție și de sistemul judiciar. Am aflat că nu a fost închisă abia când am citit ziarele. Am izbucnit în lacrimi. Am simțit că ar fi trebuit să primească pedeapsa cu închisoarea atunci”, a declarat.

Când Jesamine a început să-i dea mesaje din nou, victima și-a amintit chinul prin care a trecut. Acum, deși ordinul de restricție a fost extins iar atacatoarea ei a fost închisă, femeia nu crede că va putea trece peste cele întâmplate. „Nu mi-a venit să cred că mă contactează din nou. Chiar simțeam că se află în trecut. Nu cred că va ține vreodată cont de ordinul de restricție. Acum, mă îndoiesc că mă va lăsa vreodată să trec peste cele întâmplate și să-mi văd de viață”, a mai explicat ea.

Cum a avut loc atacul

Jesamine Hearsum a sunat-o pe victimă, care avea atunci un iubit, pentru că voia să vorbească despre problemele din relația ei. Femeia s-a deplasat la locuința agresoarei, iar apoi au mers împreună la un bar din apropiere. După ce Jesamine a consumat cantități considerabile de băuturi alcoolice, cele două femei s-au întors împreună la locuința atacatoarei. Acolo, victima a mers să folosească toaleta, iar apoi a observat că ușa fusese încuiată de pe dinafară. I-a spus lui Jesamine că trebuie să meargă acasă, iar aceasta nu a lăsat-o să plece. După ce a sechestrat-o, a bătut-o, a dezbrăcat-o, a amenințat-o cu un cuțit și a agresat-o sexual.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub morris png
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg