O tânără a comandat rochia visurilor sale, dar când a deschis coletul, să leșine! Ce se afla, de fapt, în cutie

În ziua de astăzi, mulți dintre noi ne-am obișnuit să ne comandăm produsele de care avem nevoie online. Și cum femeile sunt, bineînțeles, mari fane și iubitoare ale hainelor, multe preferă să și le comande, pentru că timpul nu le permite să meargă la cumpărături în magazine. Dar multe dintre ținutele pe care le primesc nu sunt și ceea ce ele și-au dorit sau ce și-au comandat. Asta a pățit și o tânără care a avut o mare surpriză când și-a deschis coletul.

Ce surpriză a avut o tânără când și-a deschis coletul?
Ce surpriză a avut o tânără când și-a deschis coletul?

Fiind în căutarea unei rochii elegante pentru un eveniment, dar neavând timp pentru a se putea deplasa într-un mall sau magazin în căutarea ținutei perfecte, o tânăra a apelat la online. După ce a și-a petrecut mult timp, vizitând multe site-uri ce prezintă diferite modele de rochii (de la culori, la lungime, cu diferite accesorii, crăpate, largi sau mulate), și-a găsit rochia visurilor sale, la un preț destul de ieftin.

Ținuta prezentată pe site era exact ce își dorea, fiind o rochie lungă mulată, tip sirenă, cu crăpături în zona șoldurilor, acoperite cu dantelă și în culoarea ei preferată: turcoaz. Așa că nu a mai stat pe gânduri și și-a comandat-o. După ce și-a primit în sfârșit coletul ajuns acasă, pe care l-a așteptat cu sufletul la gură, l-a deschis imediat. Dar a avut parte de o mare surpriză.

A avut parte de o surpriză. A primit o rochie total diferită față de ce comandase
A avut parte de o surpriză. A primit o rochie total diferită față de ce comandase

Rochia nu era deloc ceea ce ea se aștepta să primească și nici ce văzuse pe acel site. Măsura era prea mare, modelul nu corespundea cu cel prezentat în fotografii și nici culoarea nu era chiar asemănătoare. Șocată, dezamăgită, dar în același timp revoltată, tânăra a solicitat banii înapoi. Dar, multe site-uri în ziua de astăzi nu fac asta. Și așa, ea nu a primit nici un răspuns.

Fără rochia visurilor sale și fără banii înapoiați, a decis că ar trebui să facă ceva ca și alte femei să fie conștiente de „țepele” de care pot avea parte dacă își cumpără rochii ieftine pe diferite site-uri. Așa că a publicat în mediul online fotografii cu ceea ce ea își comandase și ce a primit. Produsele arătau total diferit. Totodată, tânăra a ținut să le recomande femeilor să fie întotdeauna atente dacă există imagini de la cei care au primit un produs de pe un anumit site, înainte de a lua decizia de a comanda.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
Imagine WhatsApp 2023 06 03 la 17 52 36 jpg
concediul de odihnă
laboratory 2815641 1280 jpg
mancare jfif
Papa Francisc copii Budapesta Vatican News jpg